Arka Sokaklar'dan Ayrılan Alp Korkmaz'ın Neden Ayrıldığı Açıklandı!

Arka Sokaklar'dan Ayrılan Alp Korkmaz'ın Neden Ayrıldığı Açıklandı!

Kanal D'de ekrana gelen Arka Sokaklar, şaşırtıcı ayrılıklarıyla dikkat çekiyor. Bu sefer Ali Komiser'in diziden ayrılması gündeme oturdu. Sosyal medyada tepki paylaşımları yapıldı. Çünkü Alp Korkmaz aniden veda etti. Üstelik yüzü dahi görünmeden ekranlardan ayrıldı. Oyuncunun ayrılığındaki neden öğrenildi.

Arka Sokaklar dizisi, şaşırtıcı bir ayrılığa tanıklık etmişti. Dizide yaşanan bu ayrılık izleyicileri de etkiledi. Alp Korkmaz, beklenmedik bir şekilde diziye veda etti. Ali Komiser'in ölümü sosyal medyada gündem oldu ve çok eleştirildi. Yüzü dahi görünmeden diziden ayrılan Alp Korkmaz, diziden neden ayrıldı merak edildi. Yapılan çeşitli açıklamalara göre nedeni ortaya çıktı diyebiliriz. Kanal D dizisindeki son durumu sizlerle paylaşacağız. Bu zamana kadar diziden pek çok isim gitti ancak hiçbiri bu kadar çok konuşulmadı...

Alp Korkmaz Neden Ayrıldı?

Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar'daki sözleşmesi bittiği için diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, yapımcı ile para konusunda anlaşmazlık yaşamış olabilir. Çeşitli ihtimaller masaya yatırılsa da genel olarak sözleşmenin bitmesiyle beraber dizideki kariyerinin sona erdiği belirtiliyor. Sosyal medyadaki iddialar ise genel olarak para konusunda anlaşılmadığı yönünde.

Ali Komiser'in Ölümü Tepki Çekti

Ali Komiser, en son yayınlanan bölümde hiçbir şekilde yüzünün görünmemesi ile gündem oldu. İnsanlar, Ali Komiser yerine farklı bir kişinin oynadığının farkındaydı. Ölümünde de yüzü görünmeyince, insanlar hiçbir şekilde tatmin olmadı. Kanal D'de ekrana gelen dizinin gerçekliğine gölge düşürdüğü iddia edildi.