Arka Sokaklar'da Selin ve Mesut'un İlişkisi Bitiyor! Savcı Faruk Kötü Adam Çıktı!

Arka Sokaklar'da Selin ve Mesut'un İlişkisi Bitiyor! Savcı Faruk Kötü Adam Çıktı!

Kanal D Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde hiç tahmin edilmeyecek olaylar yaşandı. Savcı Faruk aslında iyi biri değilmiş. Selin de Faruk'u savunmak isterken Mesut'la tartışmaya başladı. Mesut ve Selin ayrılığı dizinin sonunu getirecek.

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Selin ve Mesut karakterlerini yine zorlu anlar bekliyor olacak. Dizinin sevilen karakterlerinin yıldızı bir türlü barışmıyor. Aralarının iyi olmasına karşın zaman zaman birbirleriyle kavga etmeleri ve küsmeleri dikkat çekmekte. Dizinin senaryosu bir türlü izleyicinin istediği şekilde kurgulanmadı. Bu nedenle de Arka Sokaklar izleyicileri biraz tepkili. Sosyal medya paylaşımlarında ikilinin daha mutlu olması gerektiğini vurguluyorlar. Peki Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler yaşanıyor? Fragmandaki olaylar büyük bir ayrılığın habercisi mi?

Selin ve Mesut Ayrılacak mı?

Dizinin yeni bölümünde Selin ve Mesut ayrılabilir. İkilinin tartışmaları ilişkilerini etkileyecek. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde yaşanan olaylar ekibi birbirine düşürecek. Savcı Faruk'un şüpheli tavırları dikkat çekecek. Örgütle bir bağlantısı olduğu iddia ediliyor. Tüm bu olaylar yaşanırken Mesut ve Savcı karşı karşıya gelecek. Selin'in de dahil olduğu olay karşısında Selin ve Mesut'un aralarının bozulacağı düşünülüyor.

Savcı Faruk Terörle İş mi Yapıyor?

Savcı Faruk hakkında o kadar fazla iddia var ki terörle iş birliği yaptığı da düşünülüyor. Son haftalarda ekibi sorgularcasına tavırları ve kendisinden beklenmeyen hareketlerle tepki çeken Savcı Faruk'un artık hakkındaki tüm gerçekler birer birer ortaya çıkmakta. Bu konuda Mesut tüm gerçekleri fark etse de Selin'in anlaması biraz uzun sürecek. Ayrıca dizinin yeni bölümünde Tekin ve Hüsnü'yü bekleyen bazı üzücü sahneler de yer alacak. Dizi yine bildiğiniz gibi etkileyici sahneleriyle ekrana gelecek. Bakalım Arka Sokaklar'da ne gibi sürpriz gelişmeler bizleri bekliyor olacak.

Arka Sokaklar Sezon Finaline Az Kaldı

Arka Sokaklar dizisinin önümüzdeki ay sezon finali yapması düşünülüyor. Sevilen dizide oyuncular oldukça yoğun bir tempoda çalıştı. Bu durum da oyuncuları bir hayli yordu. İyi bir tatil onlara da iyi gelecektir. Dizinin ara vermesi ve yeni sezonuyla enerjik bir şekilde dönmesi çok önemli.