Arka Sokaklar'da Ezgi Mafya'ya Neden Yardım Ediyor? Diziyi İzleyenlerHayrete Düşecek!

Arka Sokaklar'da Ezgi Mafya'ya Neden Yardım Ediyor? Diziyi İzleyenlerHayrete Düşecek!

Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanında Ezgi'den beklenmedik bir hareket geldi. Cemal, ne kadar karşı çıkarsa çıksın Ezgi'ye engel olamayacak. Peki Ezgi mafyaya neden yardım ediyor? Arka Sokaklar'ın reytingleri bu sahne ile tavan yapacak.

Arka Sokaklar uzun bir süredir ekranların en sevilen dizileri arasında gösteriliyor. Dizinin senaryosu o kadar güzel işleniyor ki her bir karakterin derin hikayeye sahip olması diziyi daha da değerli kılıyor. Mesut Güneri'den Hüsnü Çoban'a kadar herkesin önemli bir hikayesi var. Geçmişte yaşanan zorluklara rağmen anlı ak ve başı dik şekilde yaşamayı sürdürüyorlar. Bu da diziyi izlenebilir kılıyor. Peki Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler yaşanacak? Ezgi'yi oldukça zor anlar bekliyor. 

Ezgi Mafya Eşine Yardım Edecek! 

Ezgi'nin yurttan arkadaşı olan Ayfer, bir konuda Ezgi'den yardım isteyecektir. Bu kritik noktada Ezgi'nin onay vermesi Cemal'i sinirlendirecek. Çünkü yardım edeceği kişi aslında o kadar da masum birisi değil. Ayfer'in mafya eşi, şu an için hapistedir. O yüzden işleri Ayfer idare etmektedir. İllegal işlere bulaştığı belli olan Ayfer'in Ezgi ile olan diyaloğu izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Cemal Kötü Şeyler Olacağını Anladı!

Cemal'in ısrarla karşı çıkması ancak Ezgi'nn diretmesi nedeniyle Arka Sokaklar'da ilgi çekici olaylar yaşanacak. Heyecanlı sahnelerin izleyiciyi beklediğini söyleyebiliriz. Yeni bölüm fragmanında önemli olaylar yaşanıyor. Bundan sonraki süreçte Arka Sokaklar dizisi reytinglerini daha da artırabilir. Dizilerin sezon finali yapmasına az bir zaman kala heyecanın dozajını yükselttiği biliniyor. 

Arka Sokaklar'da Oyuncu Ayrılığı Olacak mı?

Arka Sokaklar dizisinde oyuncu ayrılığı iddiaları da yerini korumakta. Oyuncu kadrosunun bu kadar etkileyici olması nedeniyle, izleyiciler ana kadrodan kimsenin diziden ayrılmasını istemiyor. Ancak senaryo ne gerekiyorsa o gerçekleşecek. Belki de Ezgi ile ilgili kötü bir haber ortaya çıkabilir. Önümüzdeki hafta Ezgi'nin ayrılışını izleyebiliriz. Yeni gelişmelerle beraber Arka Sokaklar dizisi Cuma günü Kanal D'de olacak. Reyting rekabetinde birinci olması beklenen dizinin ilgi çekici sahneleri bunu fazlasıyla sağlayacağa benziyor. Ancak Kırmızı Oda dizisi de henüz son sözünü söylemedi.