Arka Sokaklar'da Bir Deprem Daha! Arka Sokaklar Dizisinde Toplu Ayrılık Yaşanıyor..

Arka Sokaklar'da Bir Deprem Daha! Arka Sokaklar Dizisinde Toplu Ayrılık Yaşanıyor..

Arka Sokaklar'daki maaş sorunuyla ilgili yaşanan gelişmeler her geçen gün ciddileşmekte. Oyuncu ve çalışanların ödemesi yapılmıyor. Kanal D dizisinde ekrana gelen Arka Sokaklar'dan ayrılıklar da başladı. Hangi oyuncu veya çalışanın ayrıldığı merak ediliyor. Diziden istifa eden isimler ortaya çıktı.

Arka Sokaklar, zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre çalışanların maaşları ve sigortaları ödenmiyordu. Dizide yaşanan bu kriz istifaya dahi neden oldu. Kanal D'deki dizinin reyting durumu da iyiyken ödemeler neden gerçekleşmiyordu? Yaşanan son gelişmeler dizinin yayını için çok kritikti. Çünkü sete çıkmama kararı aldıkları iddia edilen çalışanlar öbür türlü çekimler için çabalayamazdı.

Arka Sokaklar'da Ayrılık

Dizinin yıllarca sanat yönetmenliğini yapmış olan Çiğdem Çimen Şerefoğlu, Arka Sokaklar'dan alamadığı maaş ve sigorta ödemeleri nedeniyle istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamadan istifasını paylaştı. Bu durum, dizinin önemli bir krize doğru gittiğini işaret edebilir. Sorun çözülmez ise dizinin bu haftadan sonra ekranda olmayacağı vurgulanıyor.

Maaş Krizi Çözüldü

Maaş krizinin ödemeler yapılarak çözüldüğü belirtildi. Uzun süredir ödeme alamadıkları iddia edilen çalışanlar, artık maaşlarını alabiliyorlar. Üstelik bu süre zarfında Arka Sokaklar izleyicileri dizinin devam edip etmeyeceğini de merak etmekteydi. Dizi çekimlerinin bir an için iptal olması büyük dikkat çekmişti.