Arka Sokaklar'da Bir Çatlak Daha Sevilen Oyuncu Diziden Ayrılıyor!

Arka Sokaklar'da Bir Çatlak Daha Sevilen Oyuncu Diziden Ayrılıyor!

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'ın yeni bölümü yayınlandı. Diziden kimin ayrılacağı merak konusu haline gelmişti. Rıza Baba'nın ekipten göndereceği isim belli oldu. Peki diziden ayrılacak oyuncunun adı nedir? Kanal D dizisinde neler yaşanıyor? İşte merak edilen sorularla beraber dizide yaşanacaklar...

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde usta oyuncunun ayrıldığına şahitlik edeceğiz. Başarılı ismin yakın zaman sonra ekranlara veda etmesi bekleniyor. Rıza Baba'nın ekipten kovduğu isim kim? Kanal D'de yayınlanan dizide bizleri neler bekliyor göreceğiz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Emeklilik gelişmelerinin ardından Rıza Baba için her şey baştan başlıyor. Diziden kimlerin ayrılacağına göz atacağız.

Mesut Diziden Ayrılabilir

Mesut karakterinin diziden ayrılması muhtemel gözükmekte. Çünkü Rıza Baba onu ekipten kovdu ve bir güzel azarladı. Artık ikilinin arası eskisi gibi değil. Hal böyle olunca Mesut Güneri karakterinin de sonu gelmişe benziyor. Şevket Çoruh diziden ayrılacak mı merak edilmekte.

Oyuncudan Açıklama Gelmedi

Şevket Çoruh'tan konuya dair herhangi bir açıklama gelmiş değil. Başarılı oyuncunun en kısa sürede sosyal medya hesabından kendisiyle ilgili iddialara açıklık getirmesi iyi olacaktır. Özgür Ozan'ın dizideki dostlarından olan Şevket Çoruh, ekrana veda ettiği vakit büyük gelişmelerin yaşanmasına neden olacaktır. Dolayısıyla reyting rekorları kırmış ve hala yüksek izlenme oranları elde eden Arka Sokaklar'da oyuncu kadrosu büyük öneme sahip.