Arka Sokaklar'da Bir Ayrılık Daha Geldi! Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılacak Oyuncu Belli Oldu

Arka Sokaklar'da Bir Ayrılık Daha Geldi! Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılacak Oyuncu Belli Oldu

Arka Sokaklar'ın 605. bölümünde Selin'in kaçırıldığına tanıklık ettik. Samir'in düşmanı tarafından kaçırıldığı ortaya çıkan Selin'in başına ne gelecek merak ediliyor. Bu sefer işi oldukça zor gözükmekte. Oya Okar Arka Sokaklar'dan ayrılacak mı? Kanal D dizisindeki son gelişmeleri aktarıyoruz.

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde üzücü olaylar yaşanacak. Samir'in ailesi ve Selin'in başına gelenler bu kadarı da olmaz dedirtti. Bu sefer Mesut'u oldukça zor anlar bekliyor. Çünkü sevdiği kadın kaçırıldı. Samir'in düşmanı tarafından kaçırılan Selin'in başına bir şey geldi mi? Merakla beklenen yeni bölüme dair çeşitli ipuçları ortaya çıktı. Kanal D dizisi her Cuma yeni bölümüyle ekrana geliyor. Bu sefer dizide hiçbir şey beklendiği gibi gitmeyecek. Ekibin Selin'i kurtarması zor gözüküyor. Samir'den isteklerini karşılanmasını isteyen düşman, eğer karşılanmaz ise hem Samir'in ailesini hem de Selin'in yaşamını sonlandıracak.

Oya Okar Diziden Ayrılacak mı?

Oyar Okar'ın diziden ayrılacağı daha önce de iddia edilmişti. Ancak gelinen noktada ünlü oyuncunun diziden ayrılmasının yanı sıra bir süre daha ekranlarda kalacağı belirtiliyor. Selin karakteri çok sevilmekte. Ali Komiser'in gidişinden sonra kolay kolay farklı oyuncuların diziye veda etmesi beklenemez. Dolayısıyla Selin'in bir şekilde kurtarılması bekleniyor.

Selin Kurtarılacak mı?

Selin'i düştüğü zor durumdan ekibin kurtaracağı tahmin ediliyor. Daha önce de olduğu gibi defalarca kaçırılan Selin'in bir şekilde hayatının kurtarıldığını gördük. Bu sefer işler biraz daha karışık olsa da Mesut boş durmayacaktır. Arka Sokaklar'ın 606. bölümü oldukça heyecanlı geçecek. Kanal D'deki dizinin reyting rekorları kırması bekleniyor.