Arka Sokaklar'da Beklenmedik Ayrılık! Oyuncunun Diziden Gideceği Kesinleşti

Arka Sokaklar'da Beklenmedik Ayrılık! Oyuncunun Diziden Gideceği Kesinleşti

Arka Sokaklar'da yeni bir oyuncu ayrılığı yaşanıyor. Bir süredir dizide oynayan ve Çoban ailesi ile bağlantısı olan oyuncu artık veda etmek için gün sayıyor. Peki hangi oyuncu ayrılacak? Kanal D dizisine oyuncu katılması beklenirken aksine kadrodan bir isim daha eksildi. İşte diziden giden o isim...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümüne damgasını vuran olay herkesi şaşırttı. Son haftalarda diziye iki ismin daha katılacağı belirtiliyordu. Yüsra Geyik ve Onur Bay'ın diziye katılmasıyla beraber Çoban ailesi daha da güçlenecekti. İzleyiciler de uzun süredir ailenin daha fazla kişi olmasını beklemekteydi. Ancak henüz oyunculardan bir açıklama gelmiş değil. Ayrıca yeni bölüm fragmanında da kendilerini göremiyoruz. Fakat Kanal D dizisindeki bir ayrılık herkesi şok edecek cinsten.

Melisa Şalgam Diziden Ayrılacak!

Metin'in eski eşi olarak dizideki yerini alan Melisa Şalgam, Asiye karakterine hayat veriyordu. Asiye'nin Metin'i aldatması üzerine diziden gideceği kesinleşti. Yeni sevgilisiyle beraber yurt dışına çıkma kararı aldı. Hal böyle iken Metin'i oldukça üzgün ve sinirli görüyoruz. Hüsnü Çoban da oğluna yapılan bu haksızlık karşısında sessiz kalmaya niyetli değil.

İzleyiciler Tepki Gösterdi

Kanal D dizisinde Asiye'nin yaptıkları karşısında oyuncuların tepkili olduğu belirtiliyor. Pek çok kişi dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağına dair çeşitli tahminlerde bulunmaya başladı. Ünlü oyuncu ekranlara veda edince Çoban ailesini daha da farklı olaylar bekliyor olacak.