Arka Sokaklar'da Ayrılıklar Peş Peşe Devam Ediyor! Arka Sokaklar Yapımcısı Dizide Oyuncu Bırakmadı..

Arka Sokaklar'da Ayrılıklar Peş Peşe Devam Ediyor! Arka Sokaklar Yapımcısı Dizide Oyuncu Bırakmadı..

Arka Sokaklar'da istifa depremi yaşanıyor. İzleyiciler yaşanan bu sorundan ötürü şikayetçi. Çünkü dizinin bu hafta yayınlanmayacağı konuşuluyordu. Dizide ünlü yönetmenin istifası damgasını vurdu. Kanal D'de ekrana gelen yapımın maaşları ödemediği iddia edildi. Peki Arka Sokaklar yayınlanmayacak mı? İstifa eden kişi kim?

Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonda izleyicilerin dikkatini çekmişti. Ancak çeşitli oyuncu ayrılıklarından sonra şok bir istifa ile karşılaştı. Kanal D'de yayınlanan dizide sigorta ve maaş ile ilgili problemler yaşanıyordu. Çalışanların hakkını alamaması nedeniyle diziyi protesto edeceği ve greve çıkacakları belirtilmişti. Sanat yönetmeninden gelen açıklama herkesi şaşırttı.

Sanat Yönetmeni İstifa Etti

Arka Sokaklar sanat yönetmeninin istifası gündeme geldi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda diziden ayrıldığını vurguladı. 14 yıl boyunca yönetmenlik yapan ünlü isim Çiğdem Çimen Şerefoğlu, dizideki haksızlıklara karşı tavrını en net gösteren kişi konumundaydı. Yaşanan bu olay sonrasında diziyle ilgili bazı gelişmeler de meydana geldi. Çalışanlarının maaşlarının ödenmeye başlandığı ve sorunların giderilmesi için çaba sarf edildiği belirtiliyor.

Arka Sokaklar Tepki Çekti

Dizi, yalnızca çalışanlar değil ayrıca izleyiciler tarafından da tepki çekiyor. Ali karakterinin ayrılması çok farklı bir şekilde gerçekleşti. Oyuncunun yüzü gösterilmedi ve kendisinin yerine başkası oynadı. Hal böyle olunca izleyiciler Ali Komiser'in böyle ayrılmasına anlam veremedi. Üstelik kendisini şehit oldu diye gösterdiler ve ani bir şekilde veda ettiler.