Arka Sokaklar'a Katılan Oyuncular Şok Etti! Yapımcıdan Dikkat çeken Karar..

Arka Sokaklar'a Katılan Oyuncular Şok Etti! Yapımcıdan Dikkat çeken Karar..

Cuma günleri yayınlanan Arka Sokaklar'da yeni oyuncu heyecanı yaşandı. Dizinin oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor. Ancak yeni katılacak oyuncular da dikkat çekti. Peki dizide kimler oynayacak? Kanal D'deki dizide karakterlerin isimleri belli oldu

Arka Sokaklar dizisine katılan oyuncular dikkat çekti. Dizi, yeni sezonunda oyuncu kadrosunu önemli ölçüde değiştirmişe benziyor. Daha dinamik ve yenilikçi bir kadroyla izleyici karşısına çıktılar. Üstelik önümüzdeki bölümlerde de kimlerin oynayacağı belli oldu. Kanal D'de yayınlanan diziye kimler katıldı?

Arka Sokaklar'a Yeni Oyuncular

Dizide müfettiş ve asker rolüne bürünecek iki isim daha dahil oldu. Duygu Keser ve Hakan Bozyiğit'in artık Arka Sokaklar'da oynayacağı biliniyor. Oyuncular kaç bölüm duracak kesin değil ancak bir süre adlarından söz ettireceğe benziyor. Dizide yer aldıkları süre boyunca performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanacaklar.

Bu Cuma Diziye Katılacak

Arka Sokaklar'a dahil olacaklar arasında Duygu Keser'in 15 Ekim Cuma günündeki yeni bölümde ilk defa görüneceği belirtildi. Başarılı oyuncu müfettiş karakterine hayat verecek. Dizide kritik bir rol oynaması bekleniyor. Oyuncunun yanı sıra önümüzdeki günlerde diziyle ilgili başka gelişmeler de yaşanabilir. Kanal D dizisinde heyecanın dozu her geçen gün artıyor. Hal böyle olunca izleyiciler de neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Diziyle ilgili yeni müjdeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz sezon diziden ayrılan oyuncular nedeniyle Arka Sokaklar'ın reyting kaybı yaşaması bekleniyordu ancak korkulan olmadı.