Arka Sokaklar Reytingleri Zirveye Ulaştı! Arka Sokaklar Zeliş'in Cinsel Saldırıya Uğradığı Sahne Büyük Ses Getirdi!

Arka Sokaklar Reytingleri Zirveye Ulaştı! Arka Sokaklar Zeliş'in Cinsel Saldırıya Uğradığı Sahne Büyük Ses Getirdi!

Arka Sokaklar'ı izleyenler dizide yaşanan duygusal olaylara karşı dayanamadı. Gözyaşlarına boğulan pek çok izleyici sosyal medyadan dizinin başarısını takdir etti. Arka Sokaklar reytingleri arttı mı? Arka Sokaklar Zeliş'in sahnesinde neler yaşandı?

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde ekrana gelenler izleyiciyi bir hayli etkiledi. İzlenme oranlarına da yansıyan bu durum karşısında dizi takdir edildi. Dizinin köklü bir geçmişe sahip olmasına rağmen hala merakla ve heyecanla izlenmesi ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Arka Sokaklar izleyicileri Zeliş'in sahnesinde gözyaşlarına boğuldu. Çünkü uzun zamandır sevilen karakterin bu kadar kötü bir duruma düştüğünü görmemişlerdi. Hiç beklenmedik şekilde gelişen olayda Giray'ın Zeliş'e tecavüz ettiği görülüyor. Ayrıca şiddet uygulandığı da yüzündeki kanlardan belli olmakta. Böylesine hasar veren ve psikolojik travmaya yol açan bir olayın televizyonda gösterilmesi bazı ailelerin tepkisine neden oldu. 

Giray Hüsnü'den İntikamını Alıyor!

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Zeliş'in tecavüze uğradığı görülüyor. Hüsnü Komiser ile arası bozuk olan Giray'ın intikam aldığı bir sahne yaşandı. Giray, Hüsnü'den intikam almak için Zeliş'e tecavüz ediyor. Aynı zamanda Zeliş'e şiddet uyguluyor ve onun psikolojisini bozuyor. Yaşanan olaylar bazı izleyicileri olumsuz etkilemişe benziyor. Bu konuda sosyal medyada bazı paylaşımlar yapıldı.

Arka Sokaklar Zeliş Tecavüz Sahnesi Büyük Tepki Gördü!

Arka Sokaklar izleyicileri, tecavüz sahnesinin yayınlanmasını doğru bulmadı. Çocukların da diziyi izlediğini hatırlatan aileler, küçük çocukları bu sahnelerden kötü etkilenebileceğinin altını çizdi. Bu yüzden Arka Sokaklar sosyal medyada bir hayli eleştirildi.

Arka Sokaklar RTÜK'ten Ceza Alacak mı?

RTÜK kıskacına girmesi beklenen Arka Sokaklar'ın ceza alacağı düşünülüyor. Diziyle ilgili güncel bir gelişme yaşanmadı ancak Arka Sokaklar, yakın zamanda para cezası veya yayın durdurma cezası alabilir. Son zamanlarda ülke gündeminde artmakta olan şiddet ve cinayet haberlerinden ötürü dizinin bu tarz bir sahneye yer vermesi daha çok tepki çekeceğe benziyor. Dizinin yeni bölümlerinde Zeliş'in psikolojisi gün geçtikçe daha da kötü olacak. Umarız, Arka Sokaklar dizisi bu olayları daha fazla ön planda tutmaz ve Zeliş'i daha fazla karamsarlığa sürükletmez. Çünkü izleyiciler de olumsuz etkileniyor.