Arka Sokaklar Oyuncusu Zeliş'in Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Duyacaklarınıza Çok Şaşıracaksınız!

Arka Sokaklar Oyuncusu Zeliş'in Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Duyacaklarınıza Çok Şaşıracaksınız!

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllardır oyunculuk yapan Zeliş ayrılmıştı. Ayrılışının sonunda hayranları çok üzülerek sosyal medyada tepkilerini gösterdi. Zeliş ayrılışının perde arkası ortaya çıktı. Zeliş neden ayıldı?

Diziden ayrılmış olan iki ismin vedası ile birlikte milyonları şok etmişti. 15 yıldır ekranlarda yayın hayatına devam etmiş olan dizinin başarılı isimlerinin vedaları sosyal medyayı sallarken; diziden ise neden ayrılmış oldukları bir hayli merak konusu oldu. Yüsra Geyik satırlarında her ne kadar neden ayrılmış olduğunu anlatmış olsa da, sevenleri net bir açıklama bekledi. Güzel oyuncu Yüsra Geyik diziden ayrılmasının ardından neler dedi?

Yapmış Olduğu Paylaşım!

Şık oyuncunun yapmış olduğu paylaşımdaysa; “Sevgili ailem, Mesleğe doğduğum, doyduğum, güldüğüm, ağladığım, üzüldüğüm, sevdiğim (ama en çok sevdiğim) -ben olduğum- “yaşar” olduğum, belki biraz çocukluğum, kesinlikle gençliğim ve olgunluğum… Yani hayatım. Siz benim her şeyimsiniz”  sözlerini paylaştı. Sonrasında ise  başarılı ismin diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı.

Neden Ayrıldığını Söylemedi!

Güzel oyuncu aynı anda “Bazı borçlar ödenmez. Ama bu yüzden ailemsiniz zaten değil mi? Biz birbirimize borçlanmayız. Koşulsuzca sever, sınırsızca sayar belki hepimiz hakkettiğimizden çok başka yerlere koyarız birbirimizi. En iyisi oluruz birbirimizin gözünde. En çokta biz acıtabiliriz birbirimizin canını. Ama hep, o “can” da baki kalırız”  sözlerini dile getirerek bir paylaşım yapmıştı. Her ne kadar bu satırlarında neden ayrılmış olduğuna değinmese bile son satırlarında her şey aydınlığa kavuşmuştu.

Kendi İsteği Üzerine Ayrılmış!

Yüsra Geyik; “Şimdi ben müsaadenizle hepimizin beraber attığı en güzel kahkahaları yanıma alıp gidiyorum. Gülerken ağlamalarımız hediyesi, cebimde :) Teşekkür, içimdeki minnettarlığı karşılar halde değil. Siz beni hissedersiniz yanınızda, yörenizde... Öyle bir his. Ben sizi hep gönlümde taşırım, öyle bir his. Sizi çok seviyorum. Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim” sözlerini dile getirerek bir paylaşım yaptı ve diziden kendi isteği üzerine ayrılmış olduğunu açıkladı.

Birçok kişi tarafından sevilen oyuncunun ani vedası ile akıllara herhangi bir kavga gibi sorunları getirse bile şık oyuncunun kendi üzerine ayrılmış olduğunu yazmış satırlardan sonra iddia edilmeye başlandı.