Arka Sokaklar Oyuncusu Tekrar Diziye Dönme Kararı Aldı! Kanal D Açıkladı

Arka Sokaklar Oyuncusu Tekrar Diziye Dönme Kararı Aldı! Kanal D Açıkladı

Arka Sokaklar'daki oyuncu kadrosu değişmeye başladı. Eski oyuncuların diziye geri dönmesiyle efsane yeniden başlıyor. Kanal D'de yayınlanan diziye hangi oyuncu dönecek çok merak edildi. Hüsnü Çoban bu habere çok sevinecek. Çünkü gelecek isim Çoban ailesine ait...

Arka Sokaklar'da oynayan iki önemli ismin diziden ayrılması üzmüştü. Dizide yıllarca birlikte oynayan ve kardeş rolü üstlenen Metin ve Tekin, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Daha sonra ikisi de diziden ayrıldı. Ancak bu sezon Metin karakterinin ekranlara dönmesi sevindirdi. Onur Bay ise farklı projelerde yer almak istediği için diziden ayrılmıştı.

Onur Bay Geri Dönüyor!

Metin ve Tekin ikilisi yine bir arada olacak. Tekin'in diziye geri döneceği öğrenildi. Onur Bay, Son Yaz'daki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak Fox TV dizisi final yaptı ve yayın hayatını sonlandırdı. Farklı bir dizi veya filmde yer almayan Onur Bay ise Kanal D'deki yuvasına geri dönme kararı aldı. Diziye ne zaman katılacağı merak ediliyor.

Disney Plus'ta da Oynayacak!

Onur Bay, yalnızca Arka Sokaklar değil aynı zamanda yeni bir projeye daha imza attı. Kaçış isimli Disney Plus'ta ekrana gelecek dizide de oynayacak. Dizi için hazırlıklar sürerken bir yandan da gözü Arka Sokaklar'da. Kanal D'nin yaşayan efsanesinin oyuncu kadrosu değişecek. Diziye daha başka kimlerin katılacağını önümüzdeki haftalarda göreceğiz. Çoban ailesinin giderek genişlediğini görüyoruz. Hüsnü Çoban karakterinin son yıllarda yaşadığı zorluklar bu sezon unutulacak gibi duruyor.