Arka Sokaklar Onca Ayrılığa Rağmen Zirvede Yerini Alarak Rakiplerine Meydan Okudu!

Arka Sokaklar Onca Ayrılığa Rağmen Zirvede Yerini Alarak Rakiplerine Meydan Okudu!

16 sezondur Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü ile de büyük bir yankı uyandırdı. Her cuma akşamı yeni bölümleri ile ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi yine zirvede yer aldı. İşte haberin tüm detayları...

Haberinternette.Com / Detay - 5 Kasım Cuma günü Arka Sokaklar dizisi 602. bölümü ile ekranlara geldi. Alınan bilgiler neticesinde Arka Sokaklar dizisi tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etmeyi başardı. Bunun dışında geçtiğimiz haftalarda da benzer başarıya imza atan dizi, 16 sezondur reytinglerde çok iyi bir başarı yakalıyor. AB grubunda günü dokuzuncu sırada tamamlayan Arka Sokaklar dizisi ABC1’de ise beşincilik elde ederek zirvede yer aldı.

Arka Sokaklar dizisi heyecanı zirvede bıraktı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümünde izleyicilerden tam not almayı başardı. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’na ait olan Arka Sokaklar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyicilerin gönül tahtına yerleşti. Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar yine heyecanlı bir bölümle ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Dizi severler Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler olacağını ise şimdiden merak ediyor. Dizi yayınlanan son bölümü ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başararak reytinglerde çok iyi bir başarı yakaladı.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın bulunduğu Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü ile izleyicileri tekrardan ekran başına kilitleyecek. Heyecanlı bir bölümle ekranlara getirmeye hazırlanan Arka Sokaklar dizisi dur durak bilmeden yoluna devam ediyor. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde ekip bir çatışmanın ortasında kalacak mücadele veriyor. Zorlu ve tehlikeli bir mücadelenin ardından Cemal ise alevlerin arasında kalıyor. Arka Sokaklar dizisi Cuma günü Kanal D ekranlarında saat 20.00'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kaynak:Haber İnternette