Arka Sokaklar Gidenlerin Yerini Doldurdu! Arka Sokaklar Dizisine 4 Kişi Daha Dahil Oldu!

Arka Sokaklar Gidenlerin Yerini Doldurdu! Arka Sokaklar Dizisine 4 Kişi Daha Dahil Oldu!

Arka Sokaklar dizisine 4 ismin daha dahil olacağı ortaya çıktı. Kanal D ekranlarında 16 sezon boyunca izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisini sezon başında Merve Oflaz, Onur Bay, Yüsra Geyik ve Alp Korkmaz peş peşe veda etti. Bunun ardından diziye yeni oyuncuların dahil olacağı ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

Erler Film, Arka Sokaklar için yeni oyuncular ile görüşme yaptı. Bunun ardından dizinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 600. bölümünde kadroya Emel Özcan'ın katıldığı biliniyor. Alınan bilgiler neticesinde Mehmet Pamukçu, Ararat Mor, Hüseyin Erkanlı ve Seçil Buket Akıncı Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna katılan diğer isimler oldu. 16 sene boyunca serüveni devam ettiren Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu. Dizinin yeni sezonunda yaşanan peş peşe ayrılıklar izleyicileri bir hayli üzdü.

Dizinin yeni kadrosu belli oldu

Türker inanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar dizisine 4 Yeni isim daha dahil oldu. Alınan bilgiler neticesinde Hüseyin Erkanlı göçmen Sami karakterine hayat vererek Arka Sokaklar dizisine dahil olacak. Bunun dışında Mehmet Pamukçu ise Avukat Gencer olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ayrıca Ararat Mor, Kadim karakteri ile ekranlara gelecek. Son olarak Seçil Buket Akıncı Öğretmen Serap rolü ile Arka Sokaklar dizisinde boy göstermeye hazırlanıyor. Yeni isimlerin Arka Sokaklar dizisine dahil olması izleyicileri de bir hali heyecanlandırdı. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde aksiyonu bol sahneler ekranlara gelecek.

Arka Sokaklar heyecanı arttırdı

Diziye başka isimlerin katılması da bekleniyor. Arka Sokaklar dizisinin 12 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 603. bölümü şimdiden merak söz konusu oldu. Bugüne kadar güçlü oyuncu kadrosu ile bilinen Arka Sokaklar dizisinde yaşanan peş peşe ayrılıklar izleyicileri de şaşkına çevirdi. Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar dizisine katılan 4 yeni isim ise dizi severleri heyecanlandırdı. Ayrıca Arka Sokaklar dizisine dahil olan isimlerin can vereceği karakterler ise belli oldu.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Selin, Mesut ve müfettiş İdil sokakta öldürülen kâğıt toplayıcısı ile alakalı bir araştırma yapmaya koyulur. Mesut, Kadim ile görüşerek bir sonuç elde etme çabasına girer. Bunun ardından Müfettiş İdil'in elde ettiği bilgiler ise onları cinayeti işleyen kişiye götürür. Arka Sokaklar dizisinin 12 Kasım Cuma günü 603. bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.