Arka Sokaklar Finalden Önce Ayrılık Yaşanacak! Ünlü Oyuncu Diziye Veda Ediyor!

Arka Sokaklar Finalden Önce Ayrılık Yaşanacak! Ünlü Oyuncu Diziye Veda Ediyor!

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde ünlü oyuncunun başına gelenler hayrete düşürdü. Dizide böyle bir ayrılık beklenmiyordu. Ancak olanlar oldu ve başarılı isim diziden ayrılmaya karar verdi. İşte yeni bölüm fragmanında yaşananlar...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz gün ekrana geldi. Yeni bölümden sonraki süreçte dizide önemli ayrılıkların yaşanabileceği ifade ediliyor. Dizideki önemli gelişmeler arasında da Ali ve Pınar arasında yaşanacak ayrılık vurgulanıyor. Pınar karakteri Ali'den ayrılmak istediğini söyleyecek mi?

Pınar Sinir Krizleri Geçiriyor

Pınar, son zamanlarda ruh sağlığıyla ilgili ciddi problemler yaşamakta. Pınar'ın sağlığı kötüye gittikçe çevresindekilere de kötü konuşmaya devam ediyor. En son darbeyi vurduğu kişi ise Ali oldu. Ali ile olan uzun yıllardır birlikteliği bir anda riske girdi. 

Pınar Ali'den Ayrılacak mı?

Pınar'ın en kısa zamanda Ali'den ayrılması bekleniyor. Ancak bu ayrılık bir anda olmayabilir. Sonuç itibariyle yıllardır birlikteler ve Rıza Baba gibi bir faktör de söz konusu. Bu ayrılığa müsaade etmeyecektir. Fakat Pınar'ın dik başlı tutumu herkesi sinirlendiriyor. İzleyiciler Pınar'ın bir anda böylesine değişime girmesine anlam veremedi. Boşanma ile sonuçlanması beklenen bu gelişmelerde Pınar'ın hareketi tepki çekti.

Evi Terk Ediyor!

Ailesinin tüm çabalarına rağmen bir türlü tedavi olmayan Pınar, Ali'den bir süre uzak durmaya karar veriyor. Evi terk ederek başka bir yerde yaşamaya başlayacak. Ancak annesi ve babasının bu duruma tepkisi ne olacak merakla beklenmekte. Çünkü Ali müsaade etse bile ailesi izin vermeyecektir. Yine de Ali'nin herhangi bir hata yapmadığını ve Rıza Baba'nın da bu durumun farkında olduğunu belirtelim.

Cemal Hapse Giriyor!

Cemal'in görev için hapse girdiği ortaya çıkıyor. Ezgi'nin arkadaşı olan Aycan, mafya işlerine kocasının yerine devam ediyor. Bu durum fark edilince Cemal Aycan'ın eşiyle aynı ceza evine girecek. Olayları yakından takip edecek ve işler daha da karmaşık hale bürünecek. Bakalım gerçekler bir bir ortaya çıkacak mı? Arka Sokaklar'ın yeni bölümü önümüzdeki hafta Kanal D ekranlarında olacak.