Arka Sokaklar Dizisinin Zeliş'i  Koronavirüse Yakalandı! Zeliş'in Sağlık Durumu Nedir?

Arka Sokaklar Dizisinin Zeliş'i Koronavirüse Yakalandı! Zeliş'in Sağlık Durumu Nedir?

Arka Sokaklar dizisinden üzücü haber geldi Sosyal medya da hızlıca yayılmaya başladı. Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik koronavirüse yakalandı. Zeliş'in sağlık durumu nedir?

Bu sefer koronavirüs Arka Sokaklar dizisindeki Zeliş'i yakaladı. Setlerde her ne kadar  önemler  alınsa da ne yazık ki yakalanmaktan kurtulamıyor. Dizi sezonlarının başlamasıyla bütün tedbirler en dikkatli şekilde alınsa da gene de  vakalar bitmiyor.

Arka Sokaklar Dizisinin Zeliş'i Koronavirüse Yakalandı!

Uzun soluklu devam eden Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizinde bu sefer ayrılık haberi değil koronavirüs haberi geldi. Hayranlarını ve ekip arkadaşlarını çok üzdü. Genç oyuncu Yüsra Geyik, koronavirüse  yakalandığı haberi sosyal medyada hızla yayıldı.

Zeliş'in Sağlık Durumu!

Yapılan araştırmalara göre Zeliş'in testlerinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya alındığı söyleniliyor. Dizinin çekimleri bittiği için uzun süre setlerde olamayacak. Zeliş'in sağlık durumu hakkında set ekibi veya kendisinden herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

Zeliş Kimdir? (Yüsra Geyik)

Zeliş, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun doğumludur. Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk dizi deneyimini ve  Arka Sokaklar dizisinde yaşamıştır. Arka sokaklar dizisinde Zeliş karakterini canlandırmaktadır. Gerçek adı Yüsra Geyik'tir.