Arka Sokaklar Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! Zeliş ve Tekin Diziye Veda Ediyor!

Arka Sokaklar Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! Zeliş ve Tekin Diziye Veda Ediyor!

Uzun süredir devam eden Arka Sokaklar dizisinde beklenmedik ayrıklar geldi. Mesut Komserin gitmesi planlanırken sürpriz oldu. Hüsnü Çoban'ın çocukları Zeliş ve Tekin ölere diziye veda ediyor!

Arka Sokaklar dizisi soluksuz devam ediyor. Her hafta  bir birinden farklı olayları  inceleyen ve aksiyon dolu sahnelere dayanan dizide bu hafta acı haber geliyor. İddialara göre bir sosyal medya hesabında  ekranlara gelecek olan bölümde  neler  olacağını açıkladı.

Yalan ÇIktı!

En çok sevilen karakterlerden  olan Şevket Çoruh karakter adı Mesut komiser ayrılacağını söylüyordu. Fakat söylenildiği gibi olmadı ayrılan kişi  Hüsnü Çoban'ın çocuklarından oldu. Peki, Hüsnü Çoban'ın çocukları diziye neden veda ediyor ve nasıl ölecekler ?

Ölerek Veda Ediyorlar!

Uzun süre ekranlarda olan ve hala devam eden Arka Sokaklar dizisi acı haberle yıkıldı. Hüsnü Çoban'ın çocukları olan Zeliha ve Tekin ölerek diziye veda edecekleri ortaya çıktı. Haberi alan Arka Sokaklar hayranları adeta şok oldu. Peki bu durum karşısında Hüsnü Çoban ne yapacak? 

Sosyal Medyaya Sızdırıldı!

Zeliş ve Tekin’in hayat verdiği iki karakterin diziden ayrılacağı yönündeki iddialar gündeme gelmişken; diziden ölerek veda edecekleri ise bir sosyal medya kullanıcısı tarafından iddia edilmeye başlandı. Sevilen diziden iki ismin kaçırılarak ve Hüsnü Çoban’ın gözleri önünde öldürülerek vedası konuşulurken Hüsnü Çoban’ın ise bu durumdan çok etkileneceği ortaya çıktı.

Bir sosyal medya hesabında Zeliş ve Tekin'in diziye ölerek veda edecekleri açıklandı. Ölümlerinin Zeliş ve Tekin'in kaçırılarak ve Hüsnü Çoban'ın gözlerinin önünde öldürüleceklerini açıkladı. Hüsnü Çoban ise bu olaydan çok etkileneceğini açıkladı. 

Çok uzun zamandır dizide Zeliş ve Tekin karakterini canlandıran oyuncularının ayrılışları hayranlarını çok etkiledi. Sosyal medyadan tepkiler gecikmedi. Peki siz bu durum karşısında ne düşünüyorsunuz?