Arka Sokaklar Dizisinin Oyuncu Kadrosu Değişiyor! Arka Sokaklar'a Yeni Komiser Gelecek!

Arka Sokaklar Dizisinin Oyuncu Kadrosu Değişiyor! Arka Sokaklar'a Yeni Komiser Gelecek!

Arka Sokaklar dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Komiser eksikliğini gidermesi beklenen ünlü isim kim? Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekebilir. Kanal D ekranlarına katılacağı öğrenildi. Oyuncunun geçmişte oynadığı diziyi duyunca çok şaşıracaksınız. İşte Arka Sokaklar'ın yeni güzel komiseri...

Arka Sokaklar dizisinin son bölümlerinde yaşanan ayrılıklar izleyicilerin tepkisine neden olmuştu. Pek çok kişi oyuncuların neden ayrıldığına anlam verememişti. Özellikle de Ali Komiser'in gidişi bardağı taşıran son damlaydı. Dizi her şeye rağmen çok izleniyor ancak bu veda unutulmuş değil. Oyuncunun yeri bir türlü dolmadı. Doldurulması için çaba sarf ediliyor. Öyle ki diziye yeni bir isim katılacak. Oyuncunun canlandıracağı karaktere dair de bir gelişme yaşandı.

Arka Sokaklar'da Kim Oynayacak?

Arka Sokaklar'da oynayacağı belirlenen oyuncuyu yakından tanıyoruz. ATV'de yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde bir dönem Özge Sarı da oynuyordu. Güzel oyuncunun sergilediği performans çok beğenilmişti. Diziden ayrıldıktan sonra nerede oynayacağı merak konusu haline gelince yeni haberler ortaya çıktı. Kanal D dizisi Arka Sokaklar'a transfer olduğu açıklandı.

Özge Sarı Komiser mi Olacak?

Güzel oyuncunun komiser olması bekleniyor. 25 yaşındaki ünlü isim, dizide uzun soluklu çalışabilir. Fakat Arka Sokaklar dizisi yönetiminin nasıl bir karar vereceğini bilmiyoruz. Bunu da öğrenmenin tek yolu beklemek. Diziye katıldığında geçici bir rol ile gelmeyeceği konusunda herkes hemfikir. Karakteri de önümüzdeki haftalarda öğrenebiliriz.