Arka Sokaklar Dizisinin Fişini Çektiler! Bir İfşa Daha Geldi! Rıza Baba'da Diziye Ölerek Veda Ediyor!

Arka Sokaklar Dizisinin Fişini Çektiler! Bir İfşa Daha Geldi! Rıza Baba'da Diziye Ölerek Veda Ediyor!

Arka Sokaklar dizisinde ifşalar üst üste gelmeye başladı. Zeliş ve Tekin'in ölerek diziye veda edecekleri iddia edildi. Ardından şimdi ise Rıza Baba'nın da diziye ölerek veda edeceği iddialar arasında. Arka Sokaklar final mı yapıyor?

Başrollerde Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu gibi başarılı isimlerin yer almış olduğu; 2006 yılında başlamış olan başarılı olmuş olan dizi ekranlara kısa bir süre veda etmeye hazırlanmakta. Yayınlanmış olduğu günden bugüne reyting rekorlarını kırarak ilerlemeye devam eden Arka sokaklar dizisi, Türk TV tarihinin en uzun dizileri arasında yer almakta.

Rıza Baba Gidiyor mu?

Arka Sokaklar dizisi neredeyse her çocuğun polis olma isteğini bir hayli arttırmış  bir dizi olmuştur. Rıza baba karakterine hayat vermiş olan Zafer Ergin dizinin ilk bölümünden bugüne yer almakta. Ancak diziyi bırakmış olduğu ve diziden ölerek ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü!

İfşa Geldi!

Kısa süre önce Zeliş karakterine hayat vermiş olan Yüsra Geyik`in ve Tekin karakterine hayat verecek olan Onur Bay`ın diziden ayrılacak olması ortaya çıktı. Bu iki ayrılığın yaşanmadan bir ayrılık kararı da Mesut Komisere hayat vermiş olan Şevket Çoruh`tan gelmiş olduğu iddia edildi. Henüz bu konu hakkında bir açıklama yapmayan Şevket Çoruh`un ardından Rıza Baba`nın diziden ölerek ayrılacağı iddiasıda gündeme şok gibi düştü!

Yeni Dizide Oynucak!

Yıllar sonra Zafer Ergin`in Arka sokaklar dizisinden başka İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay`ın başrolleri paylaşmış olduğu Kuş Uçuşu dizisinde yer almış olduğu ortaya çıktı. Medya patronu olarak izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Zafer Ergin`in bu hamlesi ile Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı haberlerini açığa çıkarttı ancak diziden başarılı oyuncunun bu sezon için anlaşması devam etmekte.

Gündeme şok gibi düşmüş olan bu haberden sonra isse Zafer Ergin`in Arka Sokaklar dizisinden ayrılacağı konusu hakkında  henüz bir açıklama gelmedi.