Arka Sokaklar Dizisini RTÜK'e 170 Bin Kişi Şikayet Etti! RTÜK Arka Sokaklar'ın Fişini Çekebilir

Arka Sokaklar Dizisini RTÜK'e 170 Bin Kişi Şikayet Etti! RTÜK Arka Sokaklar'ın Fişini Çekebilir

Arka Sokaklar'ın sevilen ismi için yazılan bu sahne tepki gördü. Karakteri adeta kötü biri gibi yansıttılar. Üstelik bazı izleyiciler uygunsuz davranış nedeniyle RTÜK'e şikayette bulunduklarını duyurdu. Sosyal medya Arka Sokaklar'da olanlara karşı tepkili. İşte Kanal D dizisinde olanlar...

Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Dizideki bir sahne tepki çekti. Hatta bazı izleyiciler diziyi RTÜK'e şikayet etti. Uygunsuz görüntüler olduğu gerekçesiyle şikayet edilen görüntülerin altından farklı bir olay çıktı. Uygunsuz davranışların olduğu belirtilse de izleyicilerin bir kısmı tepkiliydi. Peki Kanal D dizisinde neler yaşandı? Dizideki yeni bölümde merak edilen gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Aldatma Hikayesi Şok Etti

Asiye'nin Metin'den daha yeni ayrılmasıyla hemen sevgilisiyle görüntülenmesi şaşırttı. Onu daha önceden de aldatmış olabileceği düşünülüyor. Hal böyle olunca izleyiciler bundan olumsuz etkilenmiş olabilir. RTÜK'e şikayet ettiklerini belirterek sosyal medya üzerinde tepki dolu yazılar yazdılar.

Sosyal Medya Sinirlendi!

Sosyal medya kullanıcıları, Arka Sokaklar'daki bu gelişmelerden oldukça rahatsızdı. Dizinin yeni bölümünde Asiye'nin ayrılması beklense de dizinin yansıttığı görüntüler pek beğenilmedi. Hikayenin bu şekilde sonlandırılmasına da anlam verilemiyor. Diziden kim ayrılsa kötü bir senaryo ile ayrılması belki de izleyicilerin en çok eleştirdiği konuların başında gelmekte. Ali Komiser için de benzer bir hikaye yazılmıştı.