Arka Sokaklar Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı! Yeni Katılan Oyuncular Kimler?

Arka Sokaklar Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı! Yeni Katılan Oyuncular Kimler?

Arka Sokaklar dizisine yeni oyuncular kadroya dahil oldu. Yeni oyuncu kadrosu ile muhteşem şekilde geldi. Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna kimler katıldı? Yeni oyuncular kimler?

Kanal D ekranlarında 16 sezon boyunca yoluna devam eden Arka Sokaklar dizisi tüm kişiler kategorisinde bir kez daha birincilik elde etti. Yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin yoğun ilgisi ile karşı karşıya kalan Arka Sokaklar dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları…

Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin oyuncuların da önemli değişimler yaşanmaya da devam ediyor. 15 sezonun sonunda Alp Korkmaz, Yüsra Geyik, Merve Oflaz ve Onur Bay gibi başarılı isimler yapıma veda etti. Alınan bilgiler neticesinde yeni sezonda Oğuz Peçe ardından da Deniz Çatalbaş dizinin kadrosuna dahil oldu. İki genç oyuncunun ekibe dahil olması ile birlikte izleyiciler kadroyu bir hayli sevdi.

Arka Sokaklar dizisinin yeni oyuncu kadrosu belli oldu!

 Ayrılıklar ile gündeme gelen Arka Sokaklar dizisi şimdi yeni sezonda yeni karakterler ile konuşulmaya başlandı. 8 Ekim Cuma akşamları ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda Duygu Keser izleyici karşısına çıkacak. Duygu Keser dizide müfettiş İdil karakterine hayat vererek Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil olacak. Bunun dışında Hakan Bozyiğit ise Afgan askeri karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Ekranların en çok sevilen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar, yeni bölümü ile birlikte her cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.