Arka Sokaklar Dizisine Kimler Katılıyor Ortaya Çıktı! Kanal D Dizisi Yeni Sezonunda Oyuncu Kadrosu

Arka Sokaklar Dizisine Kimler Katılıyor Ortaya Çıktı! Kanal D Dizisi Yeni Sezonunda Oyuncu Kadrosu

Arka Sokaklar oyuncu kadrosu açıklandı. Yeni sezonda izleyicileri neler bekliyor? Kanal D dizisine katılan isimlerle ilgili merak edilenler yanıt buldu. Öyle ki son zamanlarda oyuncu kadrosuna ilişkin çeşitli ifadelere yer verilmişti. Şevket Çoruh'un da ayrılacağı iddia ediliyordu.

Arka Sokaklar dizisindeki güncel detaylarla birlikte merak edilenler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizi hakkında neler biliyoruz? Öyle ki sevilen yapımla ilgili bazı detaylar çok konuşulacak. İzleyicilerin severek izlediği dizide, bazı oyuncuların diziden ayrılacağı belirtilmişti.

İki Önemli Oyuncu Gitti!

Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin'in diziden ayrıldığı duyuruldu. Şevket Çoruh için de benzer açıklamalar yapılmıştı ancak henüz belirli bir detaya yer verilmedi. Oyuncunun en azından bir süre daha dizide oynayacağı kesin gözüküyor.

Arka Sokaklar'a Kimler Katıldı?

Arka Sokaklar dizisine dahil olan oyuncular ortaya çıktı. Oyuncuların isimleri Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova olarak açıklandı. Genel olarak Komiser ve Komiser Yardımcısı rollerinde kendilerini izleyebileceğiz. Dolayısıyla yakın zamanda ekrandaki performansları da gözler önüne serilecek. Bakalım beklentileri karşılayabilecek bir kadro mu göreceğiz.