Arka Sokaklar Dizisine 15 Sene Hizmet Verdi ve Gitti! Şimdi İse O Diziye Dahil Oldu!

Arka Sokaklar Dizisine 15 Sene Hizmet Verdi ve Gitti! Şimdi İse O Diziye Dahil Oldu!

15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde rol aldıktan hemen sonra geçtiğimiz sezon yeni bir karar ile kadrodan ayrılma kararı alan Yüsra Geyik, yeni projesini açıkladı. Yetenekli oyuncu Yüsra Geyik Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisine transfer oldu. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinde alan yetenekli oyuncu Yüsra Geyik başka bir yapıma transfer olma kararı aldı. 15 yıl boyunca Hüsnü komiserin kızı Zeliha rolüne hayat veren Yüsra Geyik tercihini yine aynı kanalda yayınlanan Camdaki Kız dizisinde kullanmaya karar kıldı. Yetenekli oyuncu, Arka Sokaklar dizisinden ayrılmak kararı alarak yeni projelere de şans vermek istediğini dile getirmişti.

Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi 20. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yüsra Geyik ise son olarak Cihangir Ceylan da diziye Hayri karakteri ile katıldığı biliniyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından esinlenilen Camdaki Kız dizisine yeni katılan oyuncu Yüsra Geyik oldu. Alınan bilgiler neticesinde Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisinde Ozan'ın sevgilisi olarak ekranlara gelecek.

Yüsra Geyik, Arka Sokalar dizisinden neden ayrıldı?

15 senedir Arka Sokaklar dizisinde rol alan Yüsra Geyik, artık başka yapımlara şans vermek istediğini dile getirdi. Çocukluğundan bu yana Arka Sokaklar dizisinde rol aldığını söyleyen Yüsra Geyik, başka yapımlara ve karakterlere de şans vermek istediğini ifade etti. Bunun ardından ünlü oyuncu Yüsra Geyik’in başarılı yapımlar arasında yer alan Camdaki Kız dizisi ile el sıkıştığı ortaya çıktı.