Arka Sokaklar Dizisinden Rıza Baba Gitmiyor ama Farklı İsim Veda Ediyor!

Arka Sokaklar Dizisinden Rıza Baba Gitmiyor ama Farklı İsim Veda Ediyor!

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakteri zor durumlar yaşıyordu. Durumun kontrol altına alınmasıyla birlikte seyircilerde rahat nefes almıştı. Ancak ekibin işi halen bitmedi. Süreç şimdide Ezgi karakterinin hayati tehlikesi bulunuyor. Arka Sokaklar dizisinde neler bekliyor? Mesut ve Selin düğünleri ne olacak? Detaylar haberimizde paylaşımı sağlandı.

Arka Sokaklar dizisi Cuma günlerinde vazgeçilmez dizi olarak devam ediyor. Dizide bölüm rekorları kırılmaya devam ederken dizi de değişimler sürekli olarak yaşanıyor. Rıza Baba’nın düştüğü tuzak oldukça seyircileri kendine çekmişti. Bu durumdan kurtulan Rıza Baba sıradaki tehlikeyi de Ezgi üstleniyor.

Arka Sokaklar Dizisinde Neler Yaşanacak?

Arka Sokaklar dizisinde Mesut ve Selin düğün hazırlığı içerisindelerdi. Ancak bu durum mümkün olarak gözükmüyor. Ezgi karakterinin tehlikeye düşmesinden dolayı Mesut ve Selin peşine düşmektedir. Noyan, Ezgi’yi kaçırarak sürecin işleyişini değiştirmektedir. Bunu gören Cemal de çılgına dönmektedir. Ekip de bu duruma şaşırarak ne yapılacağı konusunda şaşırır.

Arka Sokaklar Cuma günü yayınlanacak yeni bölümle 612.bölümünü sunacak. Ezgi Noyan’ın elinden kurtulacak mı? Mesut ve Selin düğünleri iptal mi olacak? Sırada hangi olaylar üzerinden gidecek şimdiden merak edilen soru olarak yerini aldı.

Arka Sokaklar Hangi Ne Zaman Yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisi her hafta Cuma günü Kanal D ekranlarında yeni bölümü yayınlanıyor. Yeni bölümünde seyircileri heyecanlandırmaya devam edecek. Şimdiden yeni bölüm zamanını bekleyen kişiler çoğalmaya başladı.