Arka Sokaklar Dizisinden Mesut Komiser Ayrılıyor! Mesut Komiser Kimdir?

Arka Sokaklar Dizisinden Mesut Komiser Ayrılıyor! Mesut Komiser Kimdir?

Arka Sokaklar dizisinde yıllardır oyunculuk yapan Mesut komiserden üzücü haber geldi. Son yaşadıklarından dolayı Mesut komiser diziden ayrılacak söylentileri çıktı. Mesut komiser diziden ayrılıyor mu? Mesut komiser kimdir?

Arka Sokaklar dizisinin renkli ve bir o kadarda ciddi karakteri Mesut Komiser hakkında yeni bilgiler çıkmaya başladı. Göstermiş olduğu oyunculuk performansı ile yıllardır seyircileri kendisine bağlayan oyuncu dizideki rolüne son verebilme ihtimali söylentiler arasında yer aldı. Mesut Komiser Arka Diziden Ayrılıyor mu? Haberle alakalı tüm bilgiler.

Mesut Komiser Diziden Ayrılıyor Mu?

Yaklaşık 15 seneyi geçkin zamandır Arka Sokaklar dizisinde yer alan Mesut Komiser hakkında yapımcılar diziden ayrılması yönünde kararlar vermeye başladı. Uzun süredir diziden ayrılıp başka bir diziye geçeceği veya tamamen bağını koparacağı söylenmekte olan Mesut Komiserin artık Arka Sokaklar ile ilişkisini tamamen keseceği beklenmekte. Yeni bölümün fragmanını yayınlanmasıyla birlikte kendisini oldukça dar alana düşüren Mesut Komiser pusudan kurtulabilecek mi yoksa kurtulamayacak mı merak edilip söz konusu oldu. Dizinin fragmanındaki heyecan dolu sahnelerin sonucunun ne olacağı seyirciler tarafından hem merak edilmekte hem de kuşku dolu gözlerle bakılmakta.

Mesut Komiser gerçek hayattaki ismiyle Şevket Çoruh dizideki ayrılma nedeni Tiyatro olarak bilinmektedir. İleri zamanlarda farklı projelerle tekrardan öne çıkmak isteyen oyuncu Arka Sokaklar kariyerine son vermeyi de planladığı söyleniyor. Diğer oyuncuların ön plana çıkmasıyla da kendi oyunculuğunun söndüğünü belirten izleyiciler Mesut Komiser karakterini oldukça beğenmekteydi.

Şevket Çoruh Kimdir?

1973 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Artvinli bir ailenin tek çocuğudur. Lise eğitimini aldıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi alarak kendisini geliştirmeye adadı. 15 seneyi aşkın süredir Arka Sokakların vazgeçilmez oyuncusu olarak kadroyu şenlendiren Şevket Çoruh farklı olarak 30’a yakın projede daha yer almıştır.

 Şevket Çoruh Aldığı Ödüller Nelerdir?

Başarılı oyuncumuzun almış olduğu üç adet ödül vardır. Bunlar;

  1. 2003 senesinde Sinema Yazarları Derneği ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ Ödülü.
  2. 2004 senesinde 11. ÇASOD ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ Ödülü.
  3. 2004 senesinde 23. Uluslararası İstanbul Film Festivali ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ Ödülü.