Arka Sokaklar Dizisinden Mesut Güneri Ayrılıyor! Arka Sokaklar Yapımcısından  Komiser Mesut Açıklaması

Arka Sokaklar Dizisinden Mesut Güneri Ayrılıyor! Arka Sokaklar Yapımcısından Komiser Mesut Açıklaması

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'da Mesut için büyük son yaklaştı. Rıza Baba'nın diziden ayrılacağı iddia ediliyordu ancak o kalacak. Üstelik Şevket Çoruh'un yeni projeleri ortaya çıktı. Zafer Ergin için bizzat yapımcı şirket tarafından açıklama yapılmıştı. Peki diziden kimler neden ayrılacak?

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Rıza Baba'nın ekibi dağıtacağı öğrenilmişti. Üstelik emekli olarak diziden ayrılacağı öne sürüldü. Dizide hiç konusu açılmadı ancak Mesut Güneri ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Şevket Çoruh karakteri en kısa sürede diziden ayrılacak gibi gözüküyor. Böylelikle diziden önemli bir başrol oyuncusu daha eksilecek.

Mesut Neden Ayrılıyor?

Son bölümlerde Rıza Baba ile problemler yaşayan Mesut, ekipten kovulmasıyla birlikte artık ekranlara tamamen veda edecek. Daha önce tiyatro ile de uğraşan Şevket Çoruh, aktif olarak tiyatro kariyerine devam edebilmek adına böyle bir karar almış olabilir. Üstelik Rıza Baba ile yaşadığı sıkıntılardan ötürü diziye veda edeceği düşünülmekte.

Rıza Baba Kalacak!

Daha önce Erler Film'den gelen açıklama Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin'in dizide kalacağı yönündeydi. Dolayısıyla kısa süre içerisinde ne değişmiş olabilir ki Rıza Baba diziden ayrılsın? Bizce, Zafer Ergin dizide oynamaya devam edecek. Kanal D dizisinde yaşanması beklenen bu gelişme ile birlikte merak edilen pek çok soru cevap bulacak. Ali Komiser ayrılığından sonra bir daha bu kadar basit ve yıpratıcı bir ayrılığın gerçekleşeceği düşünülmüyor.