Arka Sokaklar Dizisinden Flash Açıklama Geldi! Diziye Yeni 3 Oyuncu Dahil Oluyor!

Arka Sokaklar Dizisinden Flash Açıklama Geldi! Diziye Yeni 3 Oyuncu Dahil Oluyor!

Arka Sokaklar dizisi bitecek derken sürprizler yapmaya devam ediyor. Diziden bir çok oyuncu ayrıldı. Yeni sezonda ise bir çok isimde diziye dahil oldu. Arka Sokaklar dizisine kimler katıldı? Arka Sokaklar dizisinde yeni sezonda neler olacak?

Arka Sokaklar dizisinden ilginç bir açıklama daha geldi. Dizi final yapması beklenirken bir çok ismi daha bünyesine dahil etti. Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşandı en uzun proje olarak rekor kırdı. Yeni sezonla birlikte kadrosunda ciddi değişiklikler yaptı. Arka Sokaklar dizisine 3 yeni isim daha dahil oldu.

Arka Sokaklar dizisi yeni sezonu 1 Ekim Cuma akşamı ekranlarda olacak. Toplamda 597 bölüm çekilen dizide neler olacak ? Kimler ayrılacak? Kimler katılacak merak konusu oldu.

Kerim Aslan Kimdir?

Arka Sokaklar Dizisinde yeni sezonda dahil olacak 3 isim Mert Öğüt, Leyla Erdoğmuş ve Zümra Duman olacağı açıklandı. Mert Öğüt dizide mafya baronu Kerim Aslan karakterini canlandıracak.

Leyla Kimdir?

Diğer isimden bir tanesi ise Leyla Erdoğmuş. Leyla karakteriyle Arka Sokaklar dizisinde yer alacak. Başarılı oyuncu diziye katılmasıyla diziye heyecan vereceği düşünülüyor.

Suna Kimdir?

Küçük tatlı sempatik oyuncu Zümre Duman ise Leyla'nın kızı Suna karakterine can verecek. Suna ise sempatikliği ile diziye ayrı bir hava katacağı düşünülüyor. Sizler neler düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşırsanız seviniriz.