Arka Sokaklar Dizisinden Bir İyi Bir Kötü Haber Var! Rıza Baba Kalıyor Mesut Komiser Gidiyor!

Arka Sokaklar Dizisinden Bir İyi Bir Kötü Haber Var! Rıza Baba Kalıyor Mesut Komiser Gidiyor!

Cuma akşamlarının en sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın 611. bölümünde yayınlanan bir detay, izleyicilerin aklından uzun süre çıkmayacak gibi duruyor. Yeni bölüm öncesi ortaya çıkan bu detay, dizinin sevenlerine şok etkisi yarattı. Sahnede yer alan oyuncunun Arka Sokaklar’dan gönderileceği iddia ediliyor.

Tam 16 sezondur aksiyon ve gerilim sahneleriyle gönüllerde taht kuran Arka Sokaklar dizisi, reyting rekortmeni olmaya devam ediyor. Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği ve yönetmen koltuğunu Orhan Oğuz ve Kerem Saka’nın paylaştığı dizi, Cuma akşamları birinciliği kimseye vermiyor. Fakat dizi, yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerini şok etti. Diziden ayrılacak isim hakkında birçok teori üretiliyor.

Arka Sokaklar Dizisi Geçtiğimiz Bölüm İzleyicileri Şok Etmişti!

Başrollerini Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh ve Ozan Çobanoğlu gibi başarılı isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisi, her bölümüyle izleyicisini heyecanlandırmayı başarıyor. Dizi, geçtiğimiz bölüm aktarılan bir detayla seyircilerini şok etmeyi başarmıştı. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde Rıza Baba vücuduna aldığı çok sayıda kurşunla ağır yaralanmıştı. Rıza Baba’yı vurduğu düşünülen isimin diziden ayrılacağı iddia ediliyor.

Şevket Çoruh Diziden Ayrılıyor!

Fenomen Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin’in diziden ayrılacağı gündeme gelirken rüzgar bir anda tersine döndü ve ünlü isim diziye devam etme kararı aldı. Dizinin son bölümünde Rıza Baba’yı vuran kişinin Mesut Güner olduğu gösteriliyordu. Bu nedenle kulislerde Şevket Çoruh’un diziden ayrılacağına yönelik iddialar ortaya atılmaya başlandı. Dizinin yeni bölümüyle ayrılık iddiaları da netlik kazanacak.