Arka Sokaklar Dizisinden Başrol Oyuncusu Ayrılıyor! Kanal D'den Açıklama Geldi

Arka Sokaklar Dizisinden Başrol Oyuncusu Ayrılıyor! Kanal D'den Açıklama Geldi

Kanal D'nin sevilen dizisinde büyük bir ayrılık yaşanacak. Dizinin başrol oyuncusu artık daha fazla oynamayacağını açıkladı. Eğer iddialar gerçekse diziden önemli bir isim gidiyor. Peki Arka Sokaklar'da hangi oyuncu veda edecek?

Son dakika Kanal D Arka Sokaklar gelişmeleri ve diziden ayrılacak isim...

Kanal D'de ekrana gelen Arka Sokaklar dizisi, bu sezon başında pek çok oyuncunun diziden ayrılmasıyla gündeme gelmişti. Özgür Ozan'ın da ayrılacağı iddia edilmişti ancak iddialar gerçek çıkmadı. Şimdi ise oldukça önemli bir ismin diziye vedası konuşuluyor. Komiser Bahar ve Ali karakterlerinden sonra şimdi farklı bir komisere mi sıra geldi? Ancak bu ayrılık dizi tarihine iz olarak geçecek. Çünkü dizinin en başından beri ekranda olan ismi Arka Sokaklar'dan ayrılacak.

Rıza Baba Diziden Ayrılacak mı?

Ortaya atılan iddialara göre Arka Sokaklar'da Rıza Baba ayrılığı yaşanacak. Başarılı oyuncu, ilk zamanlardan beri ekrandaydı. Zafer Ergin'in dizi ayrılığı nasıl gerçekleşecek çok merak ediliyor. Zira onun ayrılığı sonrasında dizide pek çok şey değişecek gibi duruyor. Özellikle de oyuncunun diziye kazandırdığı hikaye de zamanla değişebilir.

Zafer Ergin Ayrılık İddiaları Doğru mu?

Eğer Zafer Ergin diziden ayrılır ise muhtemelen Rıza Baba karakteri ölecek. Bu iddiaların ortada dolaşma nedeni ise önemli kaynakların bu konu üzerine konuşması. Sosyal medya son gelişmeden sonra adet çalkalandı. Kimse Zafer Ergin'in diziden ayrılmasını istemiyor. Ancak daha önce de ayrılmayacak oyuncuların diziye veda ettiğine tanık olmuştuk. Şimdi ise bir benzeri Zafer Ergin için yaşanabilir.