Arka Sokaklar Dizisinden Ayrıldığına Pişman Oldu! Dayanamayıp Arka Sokaklar Dizisine Geri Geldi!

Arka Sokaklar Dizisinden Ayrıldığına Pişman Oldu! Dayanamayıp Arka Sokaklar Dizisine Geri Geldi!

Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna yeni isimler katılacak. Daha önce dizide oynayıp fakat sonrasında ayrılan oyuncular tek tek ekranlara dönüyor. Peki Kanal D'deki dizide kimler oynayacak? Çoban ailesini sevindiren bu gelişmeyle beraber ünlü oyuncular diziye dönmeye başladı.

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan oyuncular bir bir dönmeye başladı. Özellikle de Çoban ailesini ilgilendiren bazı gelişmeler yaşanıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Metin karakterinin diziye dahil olmasının hemen ardından Arka Sokaklar'a katılması beklenen birkaç ismin daha olduğu ortaya çıktı. Kanal D'de yayınlanan diziye hangi oyuncular katılacak?

Onur Bay Diziye Döndü!

Onur Bay, en son Son Yaz dizisinde oynamıştı. Dizi final yaptıktan sonra farklı bir projede yer almadı. Dolayısıyla bir süredir ekranlarda görmediğimiz oyuncuyu artık Arka Sokaklar'da izleyebileceğiz. Diziden yurt dışına çıkma hikayesi ile ayrılmıştı.

Yüsra Geyik Yeniden Arka Sokaklar'da!

Yüsra Geyik ise bir dönem Camdaki Kız dizisinde gözüktü. Orada daha fazla oynar mı bilmiyoruz ancak Arka Sokaklar'a döneceği kesinleşti. Dolayısıyla ünlü oyuncunun hayranları bu habere çok sevinecek. Yüsra Geyik transferiyle ilgili merak edilen pek çok detay açığa çıktı. Arka Sokakların 607. bölümünden sonra dizide daha ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.