Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılan Oyunculardan İtiraf Geldi! Neden Diziden Ayrıldıkları Ortaya Çıktı

Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılan Oyunculardan İtiraf Geldi! Neden Diziden Ayrıldıkları Ortaya Çıktı

Son dönemde Arka Sokaklar dizisinden ayrılan birçok oyuncu oldu. Arka Sokaklar dizisinden ayrılan oyuncular dışında diziye yeni isimlerde dahil oldu. Türk televizyon tarihinin en çok sevilen dizisi Arka Sokaklar oldu. İşte haberin tüm detayları...

Yapılan araştırmalara göre ekranda bulunan tüm yapımlar arasında Arka Sokaklar dizisi en çok sevilen yapımların başında yer aldı.15. sezonu tamamlanan Arka Sokaklar dizisi yeni sezon hazırlığına başladı. Bunun dışında ana kadrodaki işlemlerin tamam olmasının ardından diziden ayrılan oyuncular herkesin dikkatini çekti.

Alınan bilgiler neticesinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar Arka Sokaklar dizisi ile yollarına devam eden isimler arasında yer alıyor. Dizinin yeni sezonunda kadrodan ayrılan isimler olmayacak. Bunun dışında yıllardır kadrodan ayrılan isimlerin olması izleyicinin sorgulamasına neden oldu.

Arka Sokaklar dizisinden birçok oyuncu ayrıldı!

Arka Sokaklar dizisinden birçok oyuncu ayrıldı! Arka Sokaklar dizisine en son ayrılan oyuncu ise Ali karakteri ile bilinen Alp Korkmaz’dır. 15 senedir dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Yüsra Geyik ve Onur Bay da kadroya veda eden isimlerden biri oldu. Bunun dışında 3 yıldır Arka Sokaklar dizisinde bulunan Merve Oflaz da Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosundan ayrıldığını açıkladı.

Ayrıca kulislerden alınan bilgiler neticesinde Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılan Onur Bay’ın yeni projesi ortaya çıktı. Yetenekli oyuncu Onur Bay, Fox TV’de ilk sezon başarılarla anılan Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yetenekli oyuncu artık farklı projelerde yer almak istediğini söyledi. Bundan dolayı Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığını dile getirdi.

Diziden ayrılan oyuncular konuştu!

Diziden ayrılan oyuncular konuştu! Senelerdir Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Onur Bay, farklı projeleri dememek için projeden ayrıldığını açıkladı. Bunun dışında Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik de 15 senedir Arka Sokaklar dizisinde rol aldığını açıkladı. Açıklamasını sürdüren yetenekli oyuncu farklı projelerde yer almak istediğini söyledi.