Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılan Ali Komiser Diziye Tekrar mı Dönüyor!

Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılan Ali Komiser Diziye Tekrar mı Dönüyor!

Kanal D dizisi Arka Sokaklar'da Alp Korkmaz'ın ayrılığı herkesi üzmüştü. Ali Komiser şaşırtıcı bir olay ile ekrana veda etmişti. Ancak ortaya çıkan bir detay herkesi heyecanlandırdı. Ünlü oyuncunun diziye ara verdiği ve yakında geri döneceği iddia edildi. Peki Alp Korkmaz Arka Sokaklar'a dönüyor mu?

Arka Sokaklar dizisi, son haftalarda önemli bir oyuncusunu kaybetmişti. Ali Komiser karakterine hayat veren Alp Korkmaz, diziden ayrılarak seyircileri hayal kırıklığına uğrattı. Ancak gelinen son noktada Kanal D dizisine geri döneceği iddia ediliyor. Üstelik bu durum henüz netleşmiş değil. İddialar çerçevesinde oyuncunun neden dizide olmadığı da açıklandı. Anlaşmazlıktan ziyade ortada farklı durumlar olduğu belirtiliyor.

Arka Sokaklar'dan Neden Ayrıldı?

Alp Korkmaz'ın ayrılık nedeni arasında sağlık sorunları yaşadığı iddia edildi. Oyuncunun diziden bir süredir uzak durduğu zaten biliniyordu. Daha sonra ekrana dahi gelmeden kendisinin yerine figüran oynatıldı. Figüranın dizide Ali Komiser'in öldüğüne dair süs verilmesi seyircilerin tepkisini çekti.

Alp Korkmaz Diziye Dönecek mi?

Alp Korkmaz'ın diziye dönmesi muhtemel gözüküyor. Çünkü vedasına dair oyuncudan net bir açıklama gelmemişti. Yıllardır ekranda olduğu ve Arka Sokaklar'ın ilk haftalarından bu yana dizide yer aldığını biliyoruz. Haliyle diziden kesin olarak ayrıldı mı bilinmemekte. Yakın zamanda Arka Sokaklar dizisinde yaşanması muhtemel bir gelişme ile karşınızda olacağız.