Arka Sokaklar Dizisinden Ali'nin Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Meğer Parasal Sıkıntıymış..

Arka Sokaklar Dizisinden Ali'nin Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Meğer Parasal Sıkıntıymış..

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi en uzun yapım olarak biliniyor. Alınan bilgiler neticesinde Ali Akdoğan, Arka Sokaklar dizisinden ayrılma kararı aldı. Alp Korkmaz ise diziden apar topar çıkarıldı. Yönetmen ve yapımcı ünlü oyuncunun diziden ayrıldığına dair sahneler yayınladı. İşte tüm detaylar...

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde ekip Harun'u kaçıran kişilerin peşine düşme kararı alır. Bunun ardından teröristler Harun'u karşı tarafa vermemek için elinden geleni yapar. Çoban çatışma esnasında bir teröristi öldürürken, bazuka Ali'nin üzerine patlar. Ardından Ali'nin şehit olarak Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı ortaya çıktı.

Ali, Arka Sokaklar dizisine veda etti

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan fragmanında Ali'nin şehit olarak kadrodan ayrıldığı ortaya çıktı. Özgür Ozan'ın Ali için çırpınışları ise duygusal sahnelere neden oldu. Ali karakteri olarak bilinen Alp Korkmaz'ın yerine son bölümünde başka birinin bulunması izleyicileri şaşkına çevirdi. Sevilen karakterin Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosunda yer almayacağına dair açıklanan bilgi sonrası izleyiciler kanal ve yapım ekibinin tepki göstermeyi ihmal etmedi.

İzleyiciler yapım ekibini topa tuttu

Ali karakterinin Arka Sokaklar dizisinden ayrılmasının ardından izleyiciler sosyal medyada tepkisini dile getirdi. 18 yıldır Ali karakterinin ekranlarda olduğunu söyleyen dizi severler sadece bu karaktere 10 dakikalık veda vakti ayrıldığını belirtti. Birçok izleyici bu sahnede duygusal anlar yaşadığını belirtti. Fakat çoğu sosyal medya kullanıcısı ise vedanın başka türlü olması gerektiğini söyleyerek Arka Sokaklar dizisinin yapım ekibine tepki göstermeyi ihmal etmedi. Asıl nedenin ise maaş ve sigorta anlaşmazlığı olduğu iddia ediliyor.