Arka Sokaklar Dizisinden Ali Komiserin Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Arka Sokaklar Dizisinden Ali Komiserin Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Alp Korkmaz, diziyle olan bağlantısını tamamen kesti. Ünlü oyuncu diziden ayrıldı. Ancak Ali'nin ayrılık sahnesinde hiç yüzü gösterilmedi. Ali Komiser öldü ve izleyiciler şok geçirdi. Arka Sokaklar'da yaşanan gelişmelere baktığımızda, Kanal D dizisi sosyal medyada büyük tepki gördü. İzleyicilere göre veda sahnesi çok amatördü.

Arka Sokaklar dizisine gönül vermiş oyunculardan biri olan Alp Korkmaz, diziden resmen ayrıldı. Ali karakterinin hikayede ölmesine karar verildi. Senaristin bu kararı büyük tepki çekti. Çünkü çok şaşırtıcı bir şekilde diziden ayrıldığına tanıklık etti. Patlama esnasında Ali'nin bir anda ortadan kaybolduğu görüldü. Üstelik dizideki bazı detaylar şok etti.

Alp Korkmaz Diziden Ayrıldı

Alp Korkmaz, dizideki macerasını tamamladı. Ünlü oyuncunun dizide artık oynamayacağı kesinleşti. Bu gelişmeden sonra Komiser Ali'nin hikayesi mazide kaldı. Peki yaşananlarla beraber Kanal D dizisi için neler söylendi? Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre izleyiciler bu durumdan memnun değildi. Böylesine duygusal bir sahneyi bile hızlı şekilde atlatmayı tercih ettiler.

Ali'nin Yüzünü Göstermediler

Öte yandan Alp Korkmaz'ın son bölümde oynamadığı belli olmuştu. Onun yerine bir başkasıyla anlaşıldı. O yüzden Ali karakterinin yüzü gösterilmedi. Patlama sahnesi de biraz garip çekildi. Roket tarzı bir silahla ateş açılan Ali, bir anda patlamayla beraber yaşamını yitiriyordu. Dizi boyunca bir defa bile yüzü gözükmedi. Bu nedenle oyuncunun ekranlara vedası hayal kırıklığına uğrattı. Tüm bu gelişmelerle beraber izleyiciler Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar setinde bir problem yaşadığını düşünmeye başladı.