Arka Sokaklar Dizisinde Son Noktaya Gelindi! Dizinin Sonu Geldi! Son Demlerini Yaşıyor!

Arka Sokaklar Dizisinde Son Noktaya Gelindi! Dizinin Sonu Geldi! Son Demlerini Yaşıyor!

Arka Sokaklar dizisinde işler pekte istenildiği gibi gitmiyor. Reytinglerde fena çakıldı. Gerçek hayat ve aksiyon ile bağlantısı yüksek olan Arka Sokaklar dizisi bu sezonda izleyici ile buluştu. İşte haberin tüm detayları…

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya sürdürüyor. 599. bölümü geride bırakan dizinin en uzun proje olduğu biliniyor. 

Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Ozan Çobanoğlu, Özgür Ozan ve Oya Okar gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi 599. bölümü ile tüm kişiler kategorisinde zirvede bulundu. Bunun dışında 16. sezonu devam eden dizinin cuma rekabetinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi en çok izlenen dizi olması herkesi şaşkına çevirdi. Çünkü tüm kişiler kategorisi dışında ABCI kategorisinde de başarıyı yakalayan Arka Sokaklar dizisi çok iyi reyting sıralamasında yer alıyor.

Arka Sokaklar dizisi son bölümü ile geride kaldı

Arka Sokaklar dizisi son bölümü ile birlikte tüm kişiler kategorisinde 4. sırada yer aldı. Kanal D bundan dolayı sosyo ekonomik seviye ile alakalı büyük bir sorun yaşıyor. Ortalamanın altına ilerleyen Arka Sokaklar dizisi reyting sıralamasında 10. sırada bulunuyor. 22 Ekim Cuma günü 600. yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı da izleyici karşısına çıktı.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Dizinin yeni bölüm fragmanı da Hüsnü, Mesut'u arayarak acı bir haberi duyurur. Bunun ardından kendisinin bir şey yapmadığından bahsederek bu acı haberi Rıza Baba eşi Ayla ile de paylaşır. Bunu duyan Rıza baba ve Ayla büyük bir şok yaşar.