Arka Sokaklar Dizisinde Mesut Komiserden Üzücü Haber Geldi! Mesut Komiser Arka Sokakları Karıştrdı..

Arka Sokaklar Dizisinde Mesut Komiserden Üzücü Haber Geldi! Mesut Komiser Arka Sokakları Karıştrdı..

Arka Sokaklar'ın yeni bölümü tepki çekti. Şevket Çoruh ve Oya Okar detayı gözlerden kaçmadı. Dizide Mesut ve Selin arasında neler oluyor? Kanal D'nin sevilen yapımı bu sefer eleştirilerin hedefi oldu. Sosyal medyada büyük tepki gördü ve seyirciler artık hikayede değişiklik bekliyor.

Arka Sokaklar dizisini bu sezon izleyenler bilir ki önemli oyuncu ayrılıkları yaşandı. Dizi adeta izleyicileri ters köşeye yatırdı. Yaşanan olaylar herkesi etkilemişe benziyor. Kanal D dizisinden ayrılan Alp Korkmaz, dizinin son bölümünde yer almadı. Yüzü gözükmediği için aralarında bir sorun yaşandığı düşünüldü. Ancak sözleşmesi bittiğinden ötürü oyuncu gösterilmedi. Son yaşanan gelişme ise sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide bu sefer kim ayrılacak? Üstelik yeni oyuncular diziye dahil olmuşken bu gelişmeler kulağa pek de hoş gelmedi.

Selin ve Mesut Birlikte Değil!

Uzun süredir Selin ve Mesut karakterlerinin bir araya gelmediğini belirten izleyiciler, bu durumdan fazlasıyla rahatsız. Sosyal medyada hatrı sayılır miktarda bir kitleye sahip olan kullanıcılar, ikilinin daha fazla yan yana gelmesini savunuyor. Aksi halde dizinin eski tadını vermeyeceğini söylüyorlar.

Arka Sokaklar Kan Kaybedebilir

Dizideki ayrılıkların sonu gelmez ise dizinin artık zaman içerisinde kan kaybedeceği belirtiliyor. İzlenmelerin azalacağı ve reytinglerde kayıpların yaşanacağı vurgulanmakta. En azından güzel sahnelerin daha da artırılması gerektiği düşünülüyor. Arka Sokaklar hikayesi değişir ise izlenmeler de eskisi gibi yükselecektir.