Arka Sokaklar Dizisinde Mesut Komiser Zıvanadan Çıktı! Arka Sokaklar Dizisi Son Demlerini Yaşıyor!

Arka Sokaklar Dizisinde Mesut Komiser Zıvanadan Çıktı! Arka Sokaklar Dizisi Son Demlerini Yaşıyor!

Kanal D'nin reytingi yüksek dizisi Arka Sokaklar'da neler oldu? Dizinin yeni bölümünde Selin'in başı beladan kurtulamayacak. Mesut Güneri ise çıldırma aşamasına geçti bile. Mesut'un cinayet işleme ihtimali bulunuyor. Arka Sokaklar 607. bölümünde Selin diziden ayrılacak mı göreceğiz.

Arka Sokaklar'ın 607. bölümünde büyük olaylar oluyor. Dizide Mesut ve Selin arasında geçen sahneler çok konuşulacak. Samir'in düşmanı yakalandı ancak her şey yeni başladı. Kaçırılan Selin'in serbest bırakılmayacağı haberi geldi. Uyuşturucu satıcısının adamları Selin'i rahat bırakmıyor. Mesut, yakalanan satıcının kafasına silah dayıyor. Selin'i rahat bırakması için elinden geleni yapacak. Hatta sakin olması için Rıza Baba tarafından da uyarılacak ancak Mesut artık çıldırma evresine girdi. Arka Sokaklar yeni bölümünde neler yaşanacak?

Selin'in Tutsaklığı Devam Ediyor

Daha önce pek çok defa kaçırılan Selin, bu sefer çok zor durumda. Birkaç bölümdür Selin'in kurtarılması bekleniyor. Ancak Samir'in düşmanları fazlasıyla güçlü çıktı. Şevket Çoruh'un hayat verdiği Mesut Güneri ise elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Hiçbir şekilde koz vermeden hareket etmeyi tercih etti.

Selin Diziden Ayrılacak mı?

Öte yandan anlaşma sağlanamaz ise Selin'in yani Oya Okar'ın diziden ayrılması beklenebilir. Kanal D'deki dizinin yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşanacak görülecek. Yine de o vakte kadar pek çok kişi ayrılık ihtimalini göz önünde bulunduracak. Bu sezon Arka Sokaklar'da birkaç başrol oyuncusu ayrılmıştı. Bu sayının artması reytingleri olumsuz etkileyecektir.