Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban Depremi! Arka Sokaklar'dan Hüsnü Çoban Ayrıldı

Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban Depremi! Arka Sokaklar'dan Hüsnü Çoban Ayrıldı

Arka Sokaklar'da oyuncu ayrılıkları bitmek bilmiyor. Bu sefer dizide önemli bir oyuncunun ayrılması beklenmekte. Üstelik Özgür Ozan'ın da konuya dahil edilmesi panik yarattı. Sevilen isim diziden gidecek mi? Sezon başında gitmedi ancak şimdi diziden ayrılabilir. İşte Kanal D'deki diziden ayrılacak oyuncuya dair detaylar...

Arka Sokaklar dizisi sezon başlamadan önce çeşitli ayrılık iddiaları ile gündeme geliyordu. Nitekim sezon başlayınca da birkaç oyuncunun diziye vedasını konuştuk. Ancak şimdi ise dizide yeni ayrılıkların yaşanacağı konuşuluyor. Kanal D'deki diziden bu sefer Özgür Ozan mı ayrılacak? Merakla beklenen soru hızlı şekilde cevaplandırıldı. Diziden ayrılması beklenen isim ne yazık ki bir süredir ekranda gördüğümüz oyuncular arasında. Metin'in Türkiye'ye gelmesiyle beraber işlerin rengi biraz değişecek.

Arka Sokaklar'dan Kim Ayrılıyor?

Başrol oyuncularından Özgür Ozan'ın diziye veda etmeyeceği öğrenildi. Hüsnü Çoban karakterini izlemeye devam edeceğiz. Ancak Metin'in eşi olan Asiye'nin diziden ayrılması muhtemel gözüküyor. Çünkü Melia Şalgam'ın canlandırdığı karakter boşanmak istediğini söyledi. Hatta annesinin çocuklarını gizlice Almanya'ya götürmeye çalışmaları büyük tepki çekmişti. Hüsnü Komiser, tepkisini ortaya koyarak boşanmanın haricinde çocukla ilgili yanlış bir hareket yapılmamasını söyledi. Çocuğu haber verilmeye götürmeye çalışmaları nedeniyle oldukça sinirliydi.

Farklı Projelerde Oynayacak

24 yaşındaki genç oyuncu Melia Şalgam, dizide yer aldığı süre boyunca adından söz ettirdi. Genel olarak birkaç bölüm ekrana geldikten sonra Metin ve Asiye'nin Almanya'ya gidecek olmasından ötürü kendisini çok fazla izleyemedik. Ancak şimdi ise yeni dizi ve filmlerle seyircilere sürprizler yapabilir.