Arka Sokaklar Dizisinde Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Dizi Oyuncu Arayışına Girdi

Arka Sokaklar Dizisinde Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Dizi Oyuncu Arayışına Girdi

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Arka Sokaklar dizisinden birçok oyuncu ayrıldı. Dizinin yeni sezonu ise merak söz konusu oldu.

15 sezon boyunca Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluşan Arka Sokaklar dizisinde ayrılıklar da arka arkaya geldi. Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterini canlandırmakta olan Zafer Ergin ve sonrasında Özgür Ozan'ın canlandırdığı Hüsnü Çoban olarak izlediğimiz karakterlerin ayrılacakları iddiası yalanlanmıştı. İki isim de 16. sezon için tekrardan anlaşmalarını yaptı.

Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda kadro değişikliğine yöneldi

Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda kadro değişikliğine yöneldi. Fakat Arka Sokaklar dizisinin genç karakterleri arasında ayrılıklar üst üste gelmeye devam ediyor. Eylül ayında yeni bölümleri ve yeni sezonu ile ekran karşısına gelecek olan diziden Onur Bay ile Yüsra Geyik, 15. sezon finali ile birlikte diziye veda etmişti. Dizi severler Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda hangi oyuncuların ekranlara geleceğini merak ediyor.

Bu isimlerin yanına ise son 3 sezondur ekipte yer alan Merve Oflaz'ın yani Bahar komiser karakterine hayat verdiği bilinen, diziden ayrılacağı haberi ortaya çıktı.

Arka Sokaklar dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor? Bir bir ortaya çıktı!

Arka Sokaklar dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor? Bir bir ortaya çıktı! Üst üste gelen bu ayrılıkların yanı sıra Arka Sokaklar dizisi ekibine yeni isimlerin katılması beklentisi de ortaya çıktı. 2018 yılında Suat karakteri yani Figen Evren veda etmişti. Ardından 2019 yılında Özlem Çınar yani Aylin olarak izlediğimiz karakter de gitti. Zeliş ve Tekin karakterleri de 2021 yılında projeye veda etmiş oldu. Arka Sokaklar dizisinde son olarak ise Bahar’ın da artık ekipte yer almayacağı da ortaya çıktı. Böylelikle ayrılan isimler arasına Yüsra Geyik, Onur Bay ve Merve Oflaz da 2021 yılında katılmış oldu.