Arka Sokaklar Dizisi Yerle Bir Oldu! Büyük Hayal Kırıklığı Yaşadı!

Arka Sokaklar Dizisi Yerle Bir Oldu! Büyük Hayal Kırıklığı Yaşadı!

Cuma akşamları ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etti. Alınan bilgiler neticesinde 16. sezonu ile ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi geçtiğimiz haftalarda aynı başarıyı yakalayan performanslarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte tüm detaylar…

29 Ekim Cuma günü tüm kişiler kategorisinde ilk sırada Arka Sokaklar dizisi yer almadı. Alınan bilgiler neticesinde ATV’de hafta içi her gün ekranlara gelen Esra Erol insan hikayelerini anlatmaya devam ediyor. Esra Erol'un 29 Ekim Cuma günü birinci sıraya yerleşti ortaya çıktı. Program büyük bir başarı yakalarken Arka Sokaklar dizisi de çok önemli bir kaybı kucakladı.

Arka Sokaklar dizisi hayal kırıklığı yaşadı

Arka Sokaklar dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın altında reytingler aldı. Ayrıca Arka Sokaklar dizisi tüm kişiler kategorisinde ise günü ikincilikle bitirdi. Esra Erol tarafından yapılan sürpriz ise şaşırtıcı oldu. Arka Sokaklar dizisi 5 Kasım Cuma akşamı 602. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Cuma günü yine birincilik elde etmeyi hedefleyen Arka Sokaklar dizisi aksiyon dolu sahneleri izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Dizinin yeni bölümünde Cemal'in suçlu bulunup bulunmayacağı da merak ediliyor. Bunun dışında darp ve cinsel istismar ile suçlanan Cemal’in sorguya alınması izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Dizi severler bu durumu olan şaşkınlığını gizleyemedi. Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde Cemal’in suçu olduğuna dair deliller de ortaya çıktı. Bu gerçek karşısında yıkılan Ezgi ise ne yapacağını şaşırdı. Ezgi, Cemal’e suçu olmadığını söylemesi için baskı yapar. Rıza Baba ise suçlunun hak ettiği cezayı alması için elinden gelen her şeyi yapma kararı alır. Arka Sokaklar dizisi cuma günü saat 20.00'de yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.