Arka Sokaklar Dizisi Toplama Kampına Döndü! Arka Sokaklar Senaristi Değiştirdikçe Değiştirdi!

Arka Sokaklar Dizisi Toplama Kampına Döndü! Arka Sokaklar Senaristi Değiştirdikçe Değiştirdi!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisinin yapımını Erler film üstleniyor. Yapımcılığı Türker İnanoğlu'na ait olan Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yapıyor. Senaryosu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. işte haberin tüm detayları...

Kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam eden Arka Sokaklar dizisi cuma akşamları Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Arka Sokaklar dizisinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Oya Okar ve Özgür Ozan başrolleri paylaşıyor.

Arka Sokaklar dizisine 4 yeni oyuncu dahil oldu

İlk bölümünden bu yana birçok izleyiciyi ekran başına kilitleyen Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan kişilerin kadrodan ayrılmasının ardından yeni karakterler diziye dahil oldu. Alınan bilgiler neticesinde Emel Özcan 600. bölümde Arka Sokaklar dizisine Aleksandra karakteri ile dahil oluyor. Yayınlanacak olan yeni bölümlerinde ise 4 yeni oyuncu daha Arka Sokaklar dizisine dahil olma kararı aldı.

Yeni karakterler belli oldu

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Mehmet Pamukçu Avukat Gencer karakterine hayat verecek. Bunun dışında Hüseyin Erkanlı Göçmen Samir olarak izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca Ararat Mor, Kadim olarak Arka Sokaklar dizisine dahil olurken Seçil Buket Akıncı ise Serap karakterini hayat vermeye hazırlanıyor.

Yeni karakterlerin Arka Sokaklar dizisine dahil olması ile birlikte aksiyon dolu sahneler ekranlara gelecek. 16 sezondur Arka Sokaklar dizisi yoluna devam ederken kemik izleyici kadrosu ise dizinin yeni bölümlerini merak ile bekliyor. Bunun dışında dizi severler Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin'in kadrodan ayrılıp ayrılmayacağını da merak ediyor. Kanal ve yapım ekibinin konuyla açıklama yapmaması üzerine izleyiciler bu durumu merakla bekliyor. Arka Sokaklar dizisi Cuma günü yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.