Arka Sokaklar Dizisi İptal mi Edildi? Yeni Sezondan Beklenti Büyüktü Ama Şimdi Final Yapacak!

Arka Sokaklar Dizisi İptal mi Edildi? Yeni Sezondan Beklenti Büyüktü Ama Şimdi Final Yapacak!

Kanal D dizisi Arka Sokaklar'da bizleri neler bekliyor ortaya çıkacak. Öyle ki dizinin yayınlanmama ihtimali üzerine düşünülüyor. Peki ya bu konuda kanaldan bir açıklama geldi mi? Şevket Çoruh'un ayrılığı herkesi etkilemişti. İşte 17. sezon için alınan flaş karar...

Arka Sokaklar dizisindeki güncel gelişmelere bakacak olursak izleyiciler biraz üzülecek gibi duruyor. Öte yandan diziye dair merak edilenleri aktaracağız. Kanal D dizisinin aldığı karar doğrultusunda bazı detaylara yer verildi. Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Oya Akar, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın başrolde oynadığı dizi neden iptal ediliyor?

Kanal Yeni Sezonu Beğenmedi!

İddialar doğrultusunda kanal yetkilileri, yapım şirketinin hazırlamış olduğu yeni sezondan memnun kalmadı. Bu gelişme sonrasında ise dizinin 17. sezonu yayınlanmayabilir. İzleyicilerin yakından takip ettiği dizide bizleri başka neler bekliyor?

Oyuncular Tek Tek Ayrılıyor

Dizideki ayrılıklara ise bir yenisi daha eklenecek gibi duruyor. Öyle ki ekranlara kimlerin veda edeceği çok soruldu. Şevket Çoruh'un yeni sezonda kesin olarak yer almayacağı belirtilmekte. En azından birkaç bölüm oynadıktan sonra diziye veda edebilir.