Arka Sokaklar Dizisi ikinci Baharı Yaşıyor! Beklenen An Geldi! O Oyuncu Geri Dönüyor!

Arka Sokaklar Dizisi ikinci Baharı Yaşıyor! Beklenen An Geldi! O Oyuncu Geri Dönüyor!

Arka Sokaklar dizisinden sevindiren haber gecikmedi. Uzun süredir setlerde olmaya oyuncunun kanser tedavisi olduğu anlaşıldı. Edinilen bilgilere göre setlere dönme tarihini açıkladı. Setlere ne zaman dönüyor?

Kanal D’nin fenomen dizisi olan Arka Sokaklar senelerdir ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizide Volkan Komiser karakterine hayat veren Boğaç Aksoy lenf kanseriyle mücadele ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Arka Sokaklar dizisinin oyuncu Boğaç Aksoy, kanser tedavisinden dolayı diziden ayrılma kararı almıştı. Lenfoma tedavisi gören ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, Instagram hesabından uygulanan her aşmayı sevenleri ile de paylaşmayı ihmal etmiyor. Ayrıca tedavisinin ilk aşamasında olduğunu söyleyen Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabından açıklama yaparak kök hücre tedavisi uygulanacağını söyledi.

Boğaç Aksoy son durumu hakkında neler söyledi?

Arka Sokaklar dizisi ile birçok hayran kitlesine sahip olan Boğaç Aksoy'ın tekrardan setlere döneceği iddia edildi. Bunun dışında Yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı projelerden ödüller kazanan Volkan Karataş, yeni filminde başrol oynayacak ismi açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde Boğaç Aksoy, 2022’nin kış aylarında başlayacak olan bir filmde başrol oyuncusu olarak oynayacak. Volkan Karataş’ın sosyal medya üzerinden paylaşım yapması ise herkesi şaşkına çevirdi.

Boğaç Aksoy ve Volkan Karataş, keşfe çıkmak kararı aldı. Ayrıca Volkan Karataş, 2022 yılının çok güzel geçeceğini söyleyerek iddialı paylaşımlarda bulundu. Açıklamalarına devam eden Volkan Karataş, bu film için uzun bir süre çalıştığını, 100 yıl sonra dünyada neler olacağını gösterecek bir proje olduğunu ifade etti. Bu açıklamaların ardından izleyiciler, filmi şimdiden merak ile bekliyor.