Arka Sokaklar Dizisi Hüsnü Çoban ve Rıza Babaya Veda Ediyor!

Arka Sokaklar Dizisi Hüsnü Çoban ve Rıza Babaya Veda Ediyor!

Arka Sokaklar dizisinde ayrılık iddiaları arka arkaya geliyor. Alınan bilgiler neticesinde Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan'ın ardından da Rıza Baba olarak ekranlara çıkan Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı söylendi. İşte detayları...

2019 yılında Furkan Göksel'in diziden ayrılmasının ardından Hüsnü Çoban karakterinin iki çocuğuna hayat veren Yüsra Geyik ve Onur Bay’ın da 15. sezonda kadrodan ayrılması herkesi şaşkına çevirdi. Bunun dışında Hüsnü Çoban karakterinin 3 çocuğu da hikâyeden ardı ardına ayrıldı.

Hatta Özgür Ozan'ın da diziden ayrılacağına yönelik iddialar gündemi sarstı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Hüsnü Çoban hayranları, yetenekli oyuncunun kadrodan ayrılmaması yönünde paylaşımlar yapıyor. Arka Sokaklar adlı dizinin önceki sezonlarında da bu ayrılık meseleleri gündeme geldi.

Resmî açıklama yapıldı!

Resmî açıklama yapıldı! Ayrıca dizinin promosyon olarak özellikle ortaya atıldığına dair birçok haberde dizi takipçileri tarafından hatırlanacak. Arka Sokaklar adlı dizide Onur Bay ve Yüsra Geyik ayrılığının ardından dizi severler Zafer Ergin ve Özgür Ozan'ın da kadrodan ayrılmış olabileceğini düşünerek birtakım çalışmalar başlattı.

Alınan bilgiler neticesinde Özgür Ozan ve Zafer Ergin'in diziye veda etmeyeceği ortaya çıktı. Erler film ile anlaşma yaptığı bilinen iki oyuncunun bu sezonda Arka Sokaklar dizisinde yer alacağı gelen bilgiler arasında. Bunun dışında Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un da diziye devam edeceği söyleniyor.

Dizi yeni sezon hazırlığında

Dizi yeni sezon hazırlığında. Ayrıca Selin karakteriyle ekranlara gelen Oya Okar'ın yeni sezonda dizide olmayacağı belirtildi. 15 sezonu geride bırakan Arka Sokaklar dizisi ayrılık iddiaları bu şekilde açıklık getirdi.

Ayrıca Yüsra Geyik ve Onur Bay’ın diziden ayrıldıkları gerçeği de birçok kişiye endişeye sürükledi. Arka Sokaklar dizisi başrollerinden herhangi bir kayıp vermeden 16. sezonu ile Kanal D ekranlarında yoluna devam etmeye hazırlanıyor.