Arka Sokaklar Dizisi Hala Başlamadı! İzleyiciler İsyan Etmek Üzere!

Arka Sokaklar Dizisi Hala Başlamadı! İzleyiciler İsyan Etmek Üzere!

Kanal D dizisi Arka Sokaklar ile ilgili neler biliyoruz? Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Oyuncu kadrosu ile farkını ortaya koyan dizideki son durum belli oldu. İzleyiciler dizinin final yapacağını düşünüyor. Ekim ayına giriyoruz ve dizi hala başlamış değil.

Arka Sokaklar dizisinin Ekim ayına girecek olmamızla birlikte hala başlamaması dikkat çekti. Öte yandan dizi ile ilgili neler biliyoruz? Güncel gelişmeler haberimizde yerini alacak. Öte yandan merak edilenleri tek tek açıklıyoruz. Kanal D dizisinde bazı detaylara değineceğiz. Kanal D dizisinin ne zaman yayın hayatına devam edeceği yanıt bulacak.

Şevket Çoruh Veda Etmişti!

Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Oya Akar ve Şevket Çoruh'un başrolde oynadığı dizide önemli bir ayrılık yaşanmıştı. Usta oyuncu Şevket Çoruh, diziden ayrılacağını vurgulayarak sosyal medya paylaşımı ile yıllar sonunda diziden ayrıldığını açıklamıştı. Yaptığı açıklamada “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım”  ifadesine yer vermesi gözden kaçmadı.

Yakında Açıklama Gelecek

Arka Sokaklar'ın yeni sezonu için pek çok oyuncu ile anlaşma sağlandı. Bu gelişmeler ışığında dizinin yayın hayatına devam etmesi bekleniyor. Çünkü böylesine efsaneleşen bir dizinin sona ermesi beklenmemekte.