Arka Sokaklar Dizisi Hakkında İfşalar Yalan Çıktı! Zeliş ve Tekin Diziye Veda Etmiyor!

Arka Sokaklar Dizisi Hakkında İfşalar Yalan Çıktı! Zeliş ve Tekin Diziye Veda Etmiyor!

Arka Sokaklar dizisinde Zeliş ve Tekin diziden ayrılacağı haberi yayınlanmıştı. İddiaların aslı araştırıldı. Zeliş ve Tekin yeni sezonda bir kaç bölüm yer alacaklar. Daha sonrasından diziye veda edecekler mi bilinmiyor.

Başrollerde Alp Korkmaz, Zafer Engin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi bir çok başarılı isimlerin yer almış olduğu kadroda bulunduğu başarılı dizi tam tamına 115 yıldır ekranlarda bulunmakta. Her bölümünde farklı aksiyon yaşatan dizinin son bölümündeyse Tekin ve Zeliş karakterine can veren Onur Bay ve Yüsra Geyik diziden ayrıldığı duyurmuşlardı.

Şok Yaşadılar!

Dizinin ilk bölümünden bu yana yer alan isimlerin bir anda böyle ani bir ayrılık yaşaması seyircilerde büyük bir şok yarattı. Dikkatleri üzerine çekmiş olan dizinin son bölümü reytinglerde büyük bir patlama yaşarken; Tekin ve Zeliş`in diziden ayrılmadığı doğrulandı!

Resmen Netleşti!

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde ise Tekin ve Zeliş`e Almanya`dan bir iş teklifi gelmiş ve iki isimde işlerini yapmak amacı ile Almanya`ya gitmişlerdi. Zeliş`in patronunu Almanya`da yeni bir ofis açması üzerine Zekiş`e de iş teklifi yapması seyircileri şok içerisinde bıraktı. Ani bir veda ile diziden ayrılacak olan iki ismin diziden ayrılmadığı resmen netleşti.

Zeliş Yeni Sezonda Var!

Ortaya atılmış iddialara göre; Tekin ve Zeliş yeni sezonun bir kaç bölümünde dizide yer alacak ölerek diziye veda edecekler, İki ismin vedası ile yürekleri yakarken; Hüsnü Çoban`da aldığı acı ölüm haberi ile yıkılacak! İki ismin diziden şok bir vedayla ayrılması sevenlerini derinden sarsacak. Tekin ve Zeliş`in neden öleceği henüz bilinmemekte!