Arka Sokaklar Dizisi Çekimleri Durduruldu! Arka Sokaklar Oyuncuları Eyleme Başladı..

Arka Sokaklar Dizisi Çekimleri Durduruldu! Arka Sokaklar Oyuncuları Eyleme Başladı..

Arka Sokaklar dizisinde yaşanan gelişmeler izleyicileri hayrete düşürdü. Set ekibinin dizi çekimlerine katılmayacağı ortaya çıktı. Bir süredir maaş alamayan Arka Sokaklar çalışanları yapımcı ve kanala karşı tavrını göstermekte kararlı. Peki Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanmayacak mı? Dizi çekimleri sona mı erdi?

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'da maaş krizi yaşandığı ortaya çıktı. İddialara göre oyuncular başta olmak üzere set içi çalışanlarının maaş alamadığı öğrenildi. Çekilen bölümlere rağmen ücret konusunda herhangi bir gelişme yaşanmayınca çalışanlar sete çıkmama kararı aldı. Peki Arka Sokaklar çalışanları neden ücret alamıyor?

Arka Sokaklar Maaş Sorunu

Maaş alamadıkları için çekimlere de çıkmamayı planladıkları öğrenildi. Çünkü 8 bölüm çekmiş olmalarına rağmen yeni sezonda henüz ödemeye dair gün yüzü görmediler. Bu gelişmeyle beraber sorunun çözülmesi için bazı adımların atıldığı bilgisi de geldi.

Dizi Bu Hafta Yok mu?

Eğer dizi çekimlerine ilişkin bir gelişme yaşanamazsa birkaç hafta yayınlansa bile stok bölümler bittiği zaman protestolardan ötürü dizinin ekrana gelememe ihtimali var. Ancak maaş skandalının bir şekilde çözüldüğü de belirtiliyor. Yani şu an için protestoluk bir durum ortada kalmadı diyebiliriz. Gelişmeler resmi açıklama yapıldığında belli olacaktır. Arka Sokaklar dizisi, geçtiğimiz haftalarda Alp Korkmaz'ın ayrılığı ile gündeme gelmişti. Oyuncunun ayrılık nedeni olarak da maaş konusunda bir anlaşma sağlanamaması gösteriliyor. Fakat bu konuyla ilgili de resmi açıklama yapılmadığı için iddia olduğunu söylemeliyiz.