Arka Sokaklar Dizisi Bitiyor mu? Arka Sokaklar'ın Başrol Oyuncu Diziye Veda Ediyor..

Arka Sokaklar Dizisi Bitiyor mu? Arka Sokaklar'ın Başrol Oyuncu Diziye Veda Ediyor..

Kanal D ekranlarında 16 senedir izleyici ile buluşan ve büyük bir kemik izleyici kadrosu sahip olan Arka Sokaklar dizisi yıllardır aynı kadro ile yoluna devam ediyor. Diziden gelen ayrılık haberi ise izleyicileri bir hayli üzmeyi başardı. İşte haberin tüm detayları...

Kemik izleyici kadrosuna sahip olan Arka Sokaklar dizisi cuma akşamı Kanal D'de ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta çok iyi reytingler alan Arka Sokaklar dizisi bazı oyuncuları ile ilk bölümden bu yana yoluna devam ediyor.

Rıza Baba, Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisinin Çınar’ı olarak adlandırılan Zafer Ergin'in kadroya veda ettiğine dair iddialar ortaya çıktı. Ortaya atılan iddialara göre Rıza Baba, Arka Sokaklar dizisine 16 senenin ardından veda etme kararı aldı. Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise merak söz konusu oldu.

Zafer Ergin, ekranlara veda ediyor!

Alınan bilgiler neticesinde Zafer Ergin'in Arka Sokaklar dizisinden maddi nedenlerden dolayı ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı. Bunun dışında sosyal medyada dolaşan iddialara göre Zafer Ergin, bir operasyonun ardından yaralanarak hastaneye kaldırılacak. Bunun ardından hayat mücadelesi veremeyerek ekranlara veda edecek.

İzleyiciler resmi açıklama bekliyor

Yapım ve kanalda Zafer Ergin ile alakalı resmi bir açıklama yapılmadı. İzleyici Zafer Ergin'den de bir açıklama gelmemesi üzerine bu iddiaların asılsız olduğunu savunuyor. Arka Sokaklar dizisinin geçen sezonunda da birtakım ayrılıklar yaşandı. Zeliha Çoban, Alp Korkmaz ve Onur Bay diziye veda eden isimler arasında yer alıyor. Kimi dizi severler ise kanal ve yapım ekibinin konu ile alakalı açıklama yapması gerektiğini savundu. Şu an için Zafer Ergin'in Arka Sokaklar dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı ise merak söz konusu oldu.