Arka Sokaklar Dizi Oyuncusu Volkan'dan Sevindiren Haber Geldi! Volkan Yakın Zamanda Setlere Geri Dönüyor! "Çok Şükür"

Arka Sokaklar Dizi Oyuncusu Volkan'dan Sevindiren Haber Geldi! Volkan Yakın Zamanda Setlere Geri Dönüyor! "Çok Şükür"

Arka Sokaklar dizisinden bir kaç zamandır üzücü haber almaktayız. Sonunda yapılan açıklamaya göre sevindiren haber geldi. Arka Sokaklar Volkan sağlık durumunu açıkladı. Volkan setlere geri dönecek mi?

Kemoterapi tedavisi görmüş olan başarılı oyuncu, kısa süre önce sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak hayatından ve yaptıklarından bahsetmiş olan başarılı oyuncu, sevenlerine durumu ve tedavi hakkında bilgiler vermişti. Kendisine gelmiş olan bir çok güzel mesaj için “Çok teşekkür ederim. Ben en büyük avantajım sizlerin yanımda olduğunu bilmek”  
sözlerini paylaştı.

Sağlık Durumunu Açıkladı!

Kendisi ile aynı sağlık sorununu yaşamış olanlar için; “Umutlu olun, mutlu olun. Ben önceden her şeyi kafaya takardım ama her şey bir şekilde yoluna giriyor. Üzülmeye değmez”  sözlerini açıklamış oldu. Sağlığı hakkında ilk kez açıklama yapmış olan başarılı oyuncu sevenlerinin merakını dindirmiş oldu.

Hayatı Akışına Bıraktı!

Arka Sokaklar dizisinde oynayan Volkan setleri özlediğini söyleyerek; “Artık çözemeyeceğim sorunlar üzerine çok durmuyorum, hayatı akışına bırakıyorum. Adapte oldum. Bu hastalığı bir atlatayım, ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah. Şu anda ikinci kemoterapi bitti. 6 kilo alacağım toplamda, Ağustos’un sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah’ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim” sözlerini açıkladı.

Enerjisi ve Keyfi Yerinde!

Birçok kişi tarafından sevilen ismin açıklamasında hayranlarına övgü dolu sözler söyleyip; “Bu dönemde böyle sizlerle etkileşim halinde olmak da beni ekstradan motive ediyor”  sözlerini paylaşması dikkatlerden kaçmadı. Sevilen ismin ise enerjisi ve keyfinin yerinde olmuş olması gözlerden de kaçmadı.

Setlere Tekrardan Dönüyor!

Ağustos ayında setlere tekrardan dönmeyi planlamış olduğunu açıklayan başarılı isim, hastalığının 2 türlüsü olmuş olduğunu, kendisinin ise uzun vadede sonuç alınabilecek hastalığa yakalanmış olduğunu da açıkladı.