Arka Sokaklar Dizi Oyuncusu Şehit Oldu! Arka Sokaklar'da Herkesi Yasa Boğan Ayrılık

Arka Sokaklar Dizi Oyuncusu Şehit Oldu! Arka Sokaklar'da Herkesi Yasa Boğan Ayrılık

Oya Okar'ın hayat verdiği Selin karakteri son zamanlarda büyük sıkıntı yaşıyordu. Selin'in diziden ayrılacağı ve ekranlara veda edeceği öğrenildi. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde tam olarak ne yaşanacak? Kanal D dizisinde seyircileri bekleyen büyük detay herkesi şoka soktu. Oyuncunun ayrılık nedeni ortaya çıktı.

Arka Sokaklar dizisinde yaşanacak ayrılık herkesi şoka soktu. Başarılı oyuncunun diziyle olan sözleşmesi sona erecek. Peki diziden hangi oyuncu ayrılacak? Mesut'un çok sevdiği Selin, Samir'in düşmanları tarafından esir olarak alınmıştı. Aynı zamanda Samir'in ailesi de yakalanmıştı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken bir kişi ele geçirildi. Samir'in en büyük düşmanı yakalandı ancak düşmanın adamları Selin'i rahat bırakmadı. Onu salmayacaklarını söylediler. Mesut ise çılgına döndü. Yapacak bir şeyi olmadığı için dizide üzücü anlar yaşandı. Oya Okar'ın diziden ayrılacağı belirtiliyor. Uzun zamandır Arka Sokaklar ekranlarında gördüğümüz ünlü oyuncu için veda vakti yaklaştı mı?

Oya Okar Diziden Ayrılacak mı?

Çeşitli gerekçeler nedeniyle ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Sigortasının yatırılmaması ve ücret ödemelerinde çeşitli sıkıntıların yaşanması oyuncunun canına tak etti. Durumu bir şekilde yapımcı şirketiyle görüştüğü ve diziden ayrılacağı belirtiliyor. Arka Sokaklar'da Oya Okar ayrılığı büyük sorunlara neden olabilir. Selin karakteri çok seviliyordu.

Mesut da Gidebilir

Selin'in ölüm sonrasında Mesut Güneri'nin de diziye bir süreliğine veda etmesi beklenebilir. Ancak gelinen noktada Şevket Çoruh'un hayat verdiği karakterle ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı. Arka Sokaklar oyuncu ayrılığı umarız gerçekleşmez. Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi bu gelişmeyi yaşamasa daha iyi olacak.